به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی جوانمرد با اشاره به سرعت دگرگونی علم و فناوری و نقش اقتصاد مبتنی بر دانایی محوری در تحولات جهانی، پیش بینی کرد: حاکمان اصلی جهان در آینده دولت ها و ملت هایی هستند که در چرخه علم و فنآوری و تحقیقات، بیشترین برنامه ریزی، حمایت و هزینه را متحمل شوند.
وی اعلام کرد: فعالیت های شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام برای شکوفایی امور تحقیقاتی در راستای تولید علم، فناوری و تجاریسازی، از طریق کمکها و خدمات مادی و معنـوی به پژوهشگران و فناوران حوزوی و دانشگاهی جهان اسلام اعم از حقیقی و حقوقی، متمرکر شده است و اقدام به ایجاد کارگروهایی برای توسعه و تجاری سازی یافته های پژوهشی در کشور کرده است.
رئیس شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام با بیان اینکه این کارگروها متشکل از کارشناسان حقوقی، فنی، بازرگانی است به تمام محققین، اساتید و دانشجویان دانشگاه های کشور اعلام کرد: عضویت و استفاده از مزایای این طرح به صورت رایگان و در راستای خدمات دهی هر چه بیشتر به محققین و اعضای جامعه علمی کشور است.
وی با بیان این مطلب که معضل اصلی محققان کشور در زمینه تجاری سازی یافته های پژوهشی، عدم آشنایی با مسائل حقوقی و اطلاع رسانی است، اعلام کرد: شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام در صدد است این مشکل را از راه ایجاد کارگروه های حمایتی در سطح کشور حل کند.
جوانمرد با بیان این مطلب که دانشگاه ها می توانند برای استفاده بهتر از این خدمات تفاهم نامه مشترک با شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام امضا کنند، افزود: این طرح علاوه بر رویکرد داخلی می تواند به گسترش و توسعه فناوری در سطح کشورهای اسلامی هم منجر شود.
شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام دارای شخصیت حقوقی مستقل بوده و تحت حمایت کمیته اجرایی همکاری های علمی و فناوری سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی است و محل دایمی دبیر خانه این شبکه دانشگاه پیام نور قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما