محمود ساریان، مدیر پایانه مرز بین المللی مهران، صبح امروز(19 مهر) در این خصوص به خبرنگار شبستان گفت: این تعداد زائر شامل زائران ایرانی و عراقی بوده که در قالب کاروان های زیارتی از این مرز وارد و خارج می شوند.
وی، با بیان اینکه مرز مهران نزدیکترین و امن ترین مرز برای سفر به عتبات عالیات است، افزود: روزانه 55 کاروان زیارتی از مرز بین المللی مهران راهی شهرهای زیارتی عراق از جمله کربلا، نجف و کاظمین می شوند.
مدیر پایانه مرز بین المللی مهران، با اشاره به اینکه کار ترخیص کاروان های زیارتی در این مرز، بدون هیچ گونه معطلی در این پایانه انجام میشود، تصریح کرد: هیچ گونه محدودیتی برای تردد زوار در قالب کاروان های زیارتی در مرز مهران به عراق وجود ندارد.
ساریان، با بیان اینکه تمام تمهیدات لازم برای جابجایی زائران فراهم شده، است، یادآور شد: سازمان حمل و نقل هماهنگیهای لازم را در خصوص انتقال زائران با مدیران شرکت های مسافری انجام داده و تمام امکانات امنیتی در این مرز راهاندازی شده است.
وی، توسعه و گسترش پایانه مرزی مهران از لحاظ فیزیکی و مکان های عمومی مورد نیاز مسافران، ارائه خدمات رفاهی بیشتر به مسافران، گسترش فضای فیزیکی آن و رفع موانع و مشکلات سر راه تجار را از مهم ترین عوامل افزایش تردد مسافران از این مرز عنوان کرد.
مدیر پایانه مرز بین المللی مهران، با اشاره به همت و تلاش مسئولان استان برای ارائه خدمات هر چه بیشتر به زوار و مسافران عتبات عالیات در این مرز، ابراز کرد: تلاش می شود که با هماهنگی برخی از نهادهای فرهنگی استان از جمله دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد، برنامه ها و فعالیت های فرهنگی نیز در این مرز انجام شود.
ساریان خاطرنشان کرد: امید است که با فراهم شدن امکانات و تجهیزات لازم، سطح ارائه خدمات به زائران در این مرز افزایش یافته و شاهد تردد بیشتر زائران عتبات عالیات از این مرز باشیم.
پایان پیام/
نظر شما