بهره گیری از آموزه های دینی مهمترین کلید موفقیت در امر تربیت است

معاون فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه مربیان ورزشی نقش موثری در توسعه فرهنگ و تربیت دارند، گفت: بهره گیری از آموزه های دینی مهمترین کلید موفقیت در امر تربیت است.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، محمد باقر پیشنمازی، معاون فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان در مراسم افتتاحیه سومین دوره بصیرت و منش پهلوانی ویژه مربیان خواهر بسیجی سراسر کشور ظهرامروز(19مهرماه) با اشاره به اینکه دروه های آموزشی زمینه را برای ترویج فضیلت های دینی فراهم می سازد، اظهار داشت: بهره گیری مربیان ورزشی از آموزه های دینی و تعالیم اسلامی مهمترین کلید موفقیت در امر تربیت است.

 

وی با اشاره به اینکه شیوه های قرآنی بهترین درس موفقیت در دنیا و آخرت است، افزود: قرآن و معارف اسلامی غنی ترین منبع تربیتی در دین اسلام است که با توجه به مضامین و راهکارهای موجود در آیات و روایات اسلامی می توان در مسیر تربیت به نتیجه مطلوبی رسید.

 

معاون فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان با تبیین این موضوع که ما در دوره گذر از منابع غیر‌بومی به سمت منابع بومی و مشاوره مبتنی بر دانش بومی هستیم، تصریح کرد: در تفاهم‌نامه‌ای که وزارت ورزش و جوانان با مدیریت حوزه‌های علمیه منعقد کرده است تقاضا شده رشته مشاوره دینی در سطح سه حوزه علمیه ایجاد شود که این پیشنهاد مورد قبول واقع شد.

 

پیشنمازی با بیان اینکه ائمه اطهار(ع) همه تربیت شدگان در دامن یک انسان وارسته  پیامبراسلام (ص)هستند، اظهار داشت: در امر تربیت مخاطب شناسی، اعتماد سازی، استفاده از ابزارهای عاطفی، خدمت و تکریم از جمله ابزار رساندن پیام های فرهنگی به مخاطبان است.

 

معاون فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان گفت: کلید مقبولیت یک مربی در حوزه تربیت محبت است چرا که اگر مربی در نزد متربی مقبولیت نداشته باشد از هیچ راهی نمی تواند به نتیجه مطلوب خود برسد.

 

وی علت اسیر شدن جوانان و نوجوانان در دام تهاجم فرهنگی را مهیا بودن جوانان در برابر  ترفند های دشمنان دانست و تصریح کرد:حضور جوانان در مساجد و مراکز فرهنگی نیاز جامعه است.

 

معاون فرهنگی و تربیتی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه آموزه‌های دینی منابع غنی در زمینه تربیت است و بر ضرورت چگونگی بسته‌بندی و انتقال آن برای جوانان تأکید کرد و گفت: این آموزه‌های دینی باید در قالب‌های جذاب همچون، فیلم و سریال و میزگردهای صمیمی به جوانان منتقل شود.

 

 پیشنمازی ادامه داد: ماجرای زندگی برخی از افراد که به مراکز مشاوره ازدواج مراجعه می‌کنند، سوژه‌های خوبی برای تولید فیلم و سریال است و می‌توان با انتقال این تجربه‌های گرانقدر به سایر جوانان جلوی بروز مجدد این اتفاقات ناخوشایند را در زندگی سایر جوانان گرفت.

 

وی با اشاره به اینکه تحقیقات خوبی در دستگاه‌های مختلف صورت گرفته که راهبردهای مفیدی را ارائه داده است، اظهار کرد: یکی از تحقیقاتی که مرکز مطالعات وزارت ورزش و جوانان انجام داده است بیانگر رابطه معناداری بین کاهش نقش خانواده در ازدواج فرزندان را با میزان طلاق است.

 

پایان پیام/

کد خبر 182018

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha