رسیدگی به طبقات و اقشار مختلف جامعه، از تأکیدات رهبری است

نماینده رهبری در جمع خیرین و نخبگان بهزیستی استان گفت:توجه به اقشار جامعه و طبقات مختلف از تاکیدات رهبری است و در همین راستا نماینده های خود را برای رسیدگی به مشکلات مردم به مناطق مختلف اعزام می کنند.

به  گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام حسین ابراهیمی، نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب در جمع صمیمی کارکنان بهزیستی خراسان شمالی که امروز(23 مهر) در محل سالن گلشن بجنورد برگزار شد، مهم ترین ویژگی انقلاب اسلامی را توجه به اقشار آسیب دیده و محروم جامعه عنوان کرد و گفت: پس از پیروزی انقلاب، نهادهای حمایتی از اقشار آسیب دیده تشکیل و سال به سال نیز به اعتبارات آنان افزوده شد.
 

وی با بیان اینکه کار در بهزیستی عشق، علاقه، ایمان و باور می خواهد، افزود: تا زمانی که عشق نباشد کار در چنین مجموعه ای انجام پذیر نخواهد بود چرا که خدمت در این نهاد کاری بسیار دشوار است.
 

وی با بیان اینکه خدمت در نهادهای حمایتی چشم انسان را روشن و قلب را مملو از ارادت می کند، اظهار داشت: در حال حاضر کارهای زیادی انجام شده ولی هنوز در جامعه ما این فاصله وجود دارد و فقط زمانی که این وظیفه شرعی در ذات ما نهادینه شود، به این قله رفیع آرمان جامعه اسلامی دست می یابیم.
  

وی با بیان اینکه بهترین انسانها، خدمتگزار ترین آنان هستند، گفت: یکی از ویژگی های رهبر معظم انقلاب این است که به تمامی اقشار جامعه و طبقات توجه دارند و در همین راستا نماینده های خود را برای اینکه اقشار مختلف درد و دل های خود را بیان و مشکلات خود را مطرح کنند به مناطق مختلف اعزام می کنند.
 

مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی نیز در این مراسم با بیان اینکه سفر رهبر معظم انقلاب به این استان، سفری است که خیر و برکت برای استان به همراه دارد، خاطرنشان کرد: بار دیگر اهالی خراسان شمالی حماسه تاریخی در این استان به ثبت رساندند.
 

محمدرضا کاظم زاده با اشاره به فعالیت 400 نفر در اداره کل بهزیستی استان، افزود: بیش از 70 درصد این افراد دارای مدرک کارشناسی و بالاترهستند.
 

وی ارتقای حقوق کارکنان این نهاد را یکی از خواسته های این اداره کل دانست و بیان کرد: حقوق و دستمزد کارکنان این نهاد قابل مقایسه با سایر نهادها نیست.
 

وی ادامه داد: در این اداره کل تعدادی نیروهای قراردادی نیز مشغول به فعالیت هستند که چهار تا پنج سال سابقه دارند اما از امنیت شغلی برخورار نیستند و بعضا جذب سایر دستگاه ها می شوند.
 

کاظم زاده متذکر شد: این در حالی است که این نیروها تمایل ندارند در سایر دستگاه ها فعالیت کنند ولی به دلیل نبود امنیت شغلی جذب سایر دستگاه می شوند.
 

وی تصریح کرد: این نیروها در چندین سالی که در این نهاد فعالیت داشته اند آموزش و اطلاعات لازم را در راستای فعالیت در بهزیستی را فرا گرفته اند و متاسفانه امیدی برای کار ندارند.
 

وی در ادامه اشاره ای به وضعیت مسکن و اشتغال داشته و گفت: این نهاد در بخش مسکن و اشتغال در سال 89 رتبه برتر کشور را کسب کرد و در حوزه اورژانس اجتماعی نیز جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.
 

وی استیجاری بودن مراکز زیر پوشش این نهاد را یکی از مشکلات استان دانست و افزود: متاسفانه بخشی از اعتبارات این مراکز در تامین اجاره بها هزینه می شود.
 

وی اظهار کرد: 80 درصد مهدهای کودک این استان استیجاری هستند که این امر موجب مشکلاتی نیز شده است.
 

وی همچنین خواستار اعطای تسهیلات و وام هایی برای ساخت مراکز تحت پوشش بهزیستی شد و گفت: بیشتر مراکز تحت پوشش این نهاد با کمک خیران اداره می شود که قسمت بیشتر کمک ها نیز به اجاره بها اختصاص داده می شود.
 

وی تعداد مراکز کودکان بی سرپرست در این استان را 14 مرکز ذکر کرد و اظهار داشت: بیشتر این مراکز به صورت هیات امنایی اداره می شود.
 

گفتنی است، در پایان این آیین از تعدادی از نخبگان، مددجویان و خیران بهزیستی استان تقدیر شد.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 183227

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha