به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، محمد نعیمی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشگی گلستان، امروز(29مهر) در جمع خبرنگاران گفت: توجه به افسردگی یکی از شعارهای سازمان بهداشت جهانی است.
وی افزود: شیوه شهرنشینی و اضطراب، بیماری افسردگی را به عنوان یک چالش ایجاد کرده است که در کشور ایران با وجود اهمیت به خانواده و تعلیمات دینی از نظر بروز افسردگی در بسیار ی از موارد شرایط بسیار یهتری بر خوردار است.
نعیمی تصریح کرد: ادغام خدمات سلامت روان در جمعیت روستایی در راستای بحث پزشک خانواده در شهرهای زیر 20 هزار نفردر حال اجرا است.
وی یادآورشد: 4 گروه از این بیماری ها تحت درمان رایگان است و 12 مرکز مشاوره در سطح استان فعال است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشگی گلستان با بیان اینکه خودکشی یکی از چالش های زندگی امروز است، خاطرنشان کرد: اجرای طرح جلوگیری از خودکشی یکی از اقدامات دانشگاه علوم پزشگی گلستان است که در بین 31 استان کشور، گلستان جزء 16 استان است که این خودکشی ها به زمینه های اجتماعی و فرهنگی بر می گردد.
وی در خصوص جمع آوری قلیان ها در اماکن عمومی، افزود: با توجه به اینکه بعضی از اماکن گردشگری دارای مجوز از سازمان میراث فرهنگی هستند عدم شفافیت قانون وجود داشت.
نعیمی تصریح کرد: به دلیل خطرات ناشی از استعمال استفاده از هرگونه دخانیات، استفاده از قلیان در رستوران ها، قهوه خانه ها و مراکز گردشگری ممنوع است که متاسفانه بعضی از مراکز بدون داشتن مجوز استفاده می کنند.
وی در خصوص طرح پزشک خانواده، افزود: 112 پزشک عمومی و8 پزشک متخصص در طرح پزشک خانواده ثبت نام کردند.
نعیمی ادامه داد: 65 درصد از مطب های طرح پزشک خانواده دارای واجد شرایط هستند و برای اجرای این طرح مبلغ 5/1 میلیارد تومان تجهیزات اضافه شده است.
وی اظهارداشت: کار پزشک خانواده یک تحول بسیار بزرگ در نظام است.
پیشرفت 45 درصدی بیمارستان سوختگی 5 آذر از پروژه های مهر ماندگار گرگان
محمد اشعاری، معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نیز در این جلسه گفت: بیمارستان سوختگی 5 آذر از پروژه های مهر ماندگار است که 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی یادآور شد: برای تکمیل این ساختمان مبلغ چهار میلیارد تومان و دربخش تجهیزات مبلغ 7 میلیاردتومان بودجه نیاز است که قرار است در ماه های آبان و آذر این بودجه تزریق شود.
پایان پیام/
نظر شما