به گزارش خبرنگار شبستان، حسین ظریفمنش در نشست خبری اعلام برنامههای دهه امامت و ولایت با بیان اینکه برای این ایام در سراسر کشور در نظر گرفتهایم گفت: برنامههای گرامیداشت دهه امامت و ولایت ناظر بر امر ترویج، تبلیغ، تبیین و تعمیق موضوع غدیر است.
وی با اشاره به رویکردهای برنامههای اجرایی بنیاد بین المللی غدیر گفت: توجه بر بعد حکومتی غدیر، تقویت نهضت نرمافزاری-پژوهشی پیرامون غدیر با همکاری دانشگاهها و حوزههای علمیه یکی از مهمترین رویکردهای برنامههای دهه غدیر این بنیاد است.
ظریفمنش تصریح کرد: در برابر هجمه زیاد شبهات وهابیون، غربیون و رسانهها سعی کردیم کتابهایی را که بیانگر حقیقت غدیر و ولایتفقیه است را تهیه کنیم و در اختیار جوانها قرار دهیم.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر ادامه داد: مقابله با تهاجم فرهنگی، تبیین و ترویج فضایل امیرالمؤمنین (ع)، طرح سیره امیرالمؤمنین به عنوان یک سیره عملی، استفاده از غدیر و امیرالمؤمنین (ع) به عنوان محور وحدت در جامعه اسلامی از دیگر رویکردهای برنامههای ایام دهه امامت و ولایت است.
وی با اشاره به همکاری برخی از دستگاههای اجرایی کشور در برگزاری برنامههای این دهه افزود: سپاه، نیروهای مسلح، ارتش، بسیج، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات، کمیته امداد امام خمینی برنامههای مختلفی را برای کارکنان خود و آحاد مردم در این ایام برگزار میکنند.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر با اشاره به همکاری تشکلهای مردمی برای اجرای برنامههای دهه ولایت و امامت افزود: این برنامهها در سه سطح شامل دفتر مرکزی بنیاد، نمایندگی دفتر در استانهای کشور و برنامههای برونمرزی از حدود شش ماه قبل در دستور کار قرار گرفته است.
ظریفمنش خاطرنشان کرد: در اکثر استانها شورای برنامهریزی استانها، ائمه جمعه، نمایندگان ولیفقیه جلساتی را پیرامون برگزاری برنامههای این دهه برگزار کردهاند.
وی با اشاره طرح 100 عنوان برنامه و ابلاغ آنها در قالب- دو هزار برنامه اجرایی در سطح استانها و شهرستانهای کشور افزود: این دهه از روز جمعه 5 آبان ماه آغاز می شود و عناوین روزهای آن به ترتیب عید قربان، توحید، ولایت و اطاعت، روز شنبه با نام روز ولایت محور وحدت امت اسلامی، یکشنبه روز ولایت و بیداری اسلامی، دوشنبه شهادت شهید حسین فهمیده روز ولایت، بصیرت و دشمنستیزی، سهشنبه روز ولایت، معرفت و محبت، چهارشنبه میلاد امام هادی (ع) به نام روز امامت، ولایت و هدایت، پنجشنبه روز ولایت، ایثار، شهادت، جمعه روز ولایت، مهدویت، عدالت، شنبه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و به نام غدیر، ولایت، امامت و آخرین روز از دهه ولایت و امامت به نام ولایت و حکومت اسلامی نامگذاری شده است.
برگزاری کنگره ملی غدیر با بزرگداشت علامه عبدالحسین امینی
ظریفمنش گفت: این کنگره با مشارکت بنیاد بینالمللی غدیر و 22 دانشگاه و مرکز علمی کشور در تالار علامه امینی دهم آبان برگزار میشود. وی ادامه داد: 150 مقاله در مورد شخصیت و کتاب مرحوم علامه امینی به دبیرخانه کنگره واصل شده و این کنگره در صد و دهمین سالگرد تولد ایشان برگزار میشود. مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر اظهار داشت: 50 نشست علمی در این کنگره با همکاری دانشکدههایی از سراسر کشور برگزار میشود.
وی در اینباره نشست های ذکر شده تصریح کرد: نشست غدیر، الگوی مدیریت اقتصادی از سوی دانشکده تربیت مدرس، نشست زنان و الغدیر از سوی دانشگاه الزهرا، روششناسی علامه امینی در کتاب الغدیر از سوی دانشگاه امام صادق، بررسی راهکارهای تبلیغ و نشر الغدیر در جهان اسلام از سوی دانشگاه جامع امام حسین (ع)، غدیر و بیداری اسلامی با محوریت وحدت از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار میشود.
ظریفمنش با اشاره به معرفی سایر برنامههای این بنیاد افزود: برگزاری اولین جشنواره شعر غدیر در سالن سوره حوزه هنری با شرکت تعدادی از مسئولان کشوری و مجموعه همایشهای علمی در سطح استانها در این ایام در دستور کار است.
وی تصریح کرد: همایش فرهنگ غدیر و بیداری اسلامی در استان آذربایجان شرقی، همایش امام علی (ع) و بیداری اسلامی در چهارمحال و بختیاری، همایش آموزههای تربیتی در اندیشه امام علی (ع) در استان مرکزی با ریاست آیتالله دری نجفآبادی، همایش ملی غدیرپژوهی در کرمانشاه، همایش غدیر، بصیرت و وحدت در گلستان، همایش آخرین ابلاغ برترین میثاق در استان همدان، همایش آموزههای علوی در حوزه دفاع و امنیت از سوی دانشگاه امام حسین (ع)، همایش علمی دانشجویی دانشگاه یزد مجموعه همایشهایی هستند که همزمان با دهه ولایت و امامت برگزار میشود.
اولین جشنواره ملی انتخاب پایاننامههای دانشجویی غدیر
ظریفمنش گفت: این جشنواره با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان پایهای برای تلاش هر چه بیشتر دانشجویان در زمینه تحقیق و پژوهش در زمینه غدیر برگزار میشود.
وی ادامه داد: جشنواره فرهنگی هنری قرآن تا غدیر در خراسان جنوبی، بازسازی واقعه غدیر در 100 شهر کشور توسط سازمان بسیج مستضعفین، رونمایی از تعداد آثار حوزه غدیر از دیگر برنامههای این ایام است.
ظریفمنش با اشاره به معرفی تعدادی از کتابهایی که در این ایام رونمایی میشوند، افزود: کفایهالاثر تألیف ابن خراز قمی عالم بزرگ قرن 4، فیلمنامه غدیر تألیف مرحوم استاد دشتی ترجمه کتاب الغدیر علامه امینی به زبان اردو، کتاب امیرالمؤمنین (ع) در بیان رهبری سیره دفاعی امام علی با تأکید بر نهجالبلاغه، درسهای تعالی معنوی مدیریت در قرآن و مدیریت در نهجالبلاغه از جمله این کتابها هستند.
وی با اشاره به تفاهمنامه بنیاد بینالمللی غدیر برای آموزش مدیران با محوریت غدیر و نهجالبلاغه افزود: طرح ملی تربیت مدیران دولتی در راستای این تفاهمنامه از چهارشنبه همین هفته در بوشهر برگزار میشود.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر ادامه داد: نشستهای علمی و دانشجویی بسیج در 100 مرکز علمی، انتشار کتاب شعر شعرای کرمانشاهی با موضوع غدیر، ابلاغ 50 برنامه توسط سپاه- ارتش و بسیج برای کارکنان و سربازان، برگزاری مراسم عقد اخوت در مساجد کشور و ترویج خطبه غدیر از دیگر برنامههای دهه امامت و ولایت است.
وی با اشاره به برنامه ترویج و انتشار خطبه غدیر گفت: حفظ، قرائت، شرح و مسابقه با محوریت خطبه غدیر از جمله برنامههایی است که در این دهه مورد توجه قرار میگیرد.
برگزاری برنامههای دهه ولایت و امامت در بیش از 50 کشور
ظریفمنش با اشاره به میلاد امام هادی (ع) و ترویج زیارت جامعه کبیره در این دهه افزود: قرائت زیارت جامعه کبیره در مساجد برخی از استانها چون شهرکرد و استان قم به عنوان بیانیه امامت و ولایت یکی از برنامههای این ایام است.
ظریفمنش گفت: برنامههای ایام دهه ولایت و امامت با توجه به شرایط و تناسب نیاز در هر کشور با محوریت ترویج، تبلیغ و تبیین فضایل امیرالمؤمنین (ع) برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما