سیاستگذاری های مسئولان فرهنگی در راستای تحکیم بنیان خانواده باشد

دبیر جمعیت بانوان فرهیخته استان اردبیل با بیان اینکه سیاستگذاری های مسئولان فرهنگی باید در راستای تحکیم بنیان خانواده باشد، گفت: خانواده از ابتدای تاریخ به عنوان اصلی ترین نهاد اجتماعی است.

سارا حقی دبیر جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگی دینی استان اردبیل در گفتگویی با خبرنگار شبستان در اردبیل با بیان اینکه رهنمودهای اسلام به عنوان مکتبی انسان ساز در راستای تحکیم بنیان خانواده است، اظهار داشت: دین مبین اسلام بیشترین عنایت را به تکریم، تنزیه و تعالی خانواده دارد و این نهاد مقدس را کانون تربیت، مهد مودت و رحمت می شمرد.


وی با اشاره به این مطلب که سعادت و شقاوت جامعه انسانی منوط به صلاح و فساد بنیان خانواده است، تصریح کرد: هدف از تشکیل خانواده تأمین نیازهای مادی، عاطفی و معنوی انسان از جمله دستیابی به سکون و آرامش است و در حقیقت دستیابی به اهداف والای مکتب اسلام و حفظ و حراست دقیق و مستمر از آن، نیازمند توجه جدی به خانواده و پیاده کردن قوانین مربوط به خانواده در اسلام است.


حقی با یادآوری این مطلب که ضروری است همه برنامه ریزی ها و سیاستگذاری ها در تمام سطوح، الهام گرفته از نگرش توحیدی و در راستای تعالی و مصالح خانواده باشد، اضافه کرد: خانواده از ابتدای تاریخ تاکنون در بین تمامی جوامع بشری، به عنوان اصلی ترین نهاد اجتماعی، زیربنای جوامع و منشأ فرهنگ ها، تمدن ها و تاریخ بشر بوده است.


دبیر جمعیت بانوان فرهیخته و فعال عرصه فرهنگی دینی استان اردبیل افزود: همواره پرداختن به این بنای مقدس و بنیادین جامعه و حمایت و هدایت آن به جایگاه واقعی و متعالی اش، اصلاح خانواده بزرگ انسانی را تضمین می کند.


وی خانواده را مؤثرترین عامل انتقال فرهنگ دانست و بیان داشت: تسهیل در امر ازدواج به عنوان پیمان الهی و تشویق جوانان به تشکیل خانواده و تبیین تأثیر عفاف و صیانت نفس در سلامت فرد و جامعه، توسعه آگاهی های اعضای جامعه نسبت به اهمیت و کارکردهای خانواده اعم از تربیت و پرورش فرزندان، ارتقای امنیت و تأمین نیازهای مادی، معنوی و مصونیت بخشی خانواده در ابعاد فرهنگی، روانی، اقتصادی و اجتماعی از جمله راهکارهای موثر در زمینه ایجاد خانواده سالم و اسلامی است.


این مسئول به مسئله تأمین و ارتقاء سلامت روحی، جسمی و اجتماعی زنان در مراحل مختلف زندگی اشاره کرد و گفت: این امر در تقویت شخصیت و جایگاه واقعی زن به عنوان مادر و همسر و توجه به نقش اساسی او در تربیت نسل بالنده در خانواده در راستای گسترش و تعمیق فرهنگ اصیل اسلامی در خانواده جهت تربیت نسل سالم، با ایمان، مسئول و مؤثر در رشد خود، خانواده و جامعه موثر است.


حقی با تاکید بر این نکته که انسان ها در خانواده به هویت و رشد شخصیتی دست می یابند و در خانواده های سالم به تکامل معنوی و اخلاقی نائل می شوند، اظهار داشت: اگر خانواده محیط سالم و سازنده ای داشته باشد و نیازهای جسمی و روحی افراد خویش را برآورده سازد، به طبع آن فساد و آسیبهای اجتماعی کمتر مشاهده می شود.


پایان پیام/

 

کد خبر 186041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha