به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر حسین رویوران، مدیر سابق شبکه برونمرزی العالم، در همایش یکروزه بررسی تحولات سیاسی منطقه، گفت: از مهم ترین شاخصهای بیداری اسلامی این بود که نظامهای استبدادی را کنار گذاشته و نظامهای مردمسالار جایگزین شوند.
وی دومین شاخص بیداری اسلامی را همبستگی اجتماعی دانست و با بیان اینکه یکی از ابزارهای رژیمهای استبدادی بحث ایجاد دودستگی یا ایجاد تفرقه و تبعیت از اصل تفرقه بینداز و حکومت کن است، افزود: سومین شاخص در حوزه بیداری اسلامی، بحث اکثریتی بودن قیام است.
مدیر سابق شبکه برونمرزی العالم، با اشاره به اینکه در بیداری اسلامی قیام ها در یک رکورد عجیب به اکثریتی شدن میرسند، اضافه کرد: چهارمین شاخص در حوزه بیداری اسلامی، استقلالطلبی و نفی وابستگی و تلاش برای قطع وابستگیها با خارج و بازگشت به خویشتن است.
وی با بیان اینکه حکومت اسلامی به نظریهپردازی، قیام و پیروزی نیاز دارد و آنچه در منطقه اتفاق افتاده فقط بیداری اسلامی است و نه حکومت اسلامی، عنوان کرد: تضاد با اسرائیل و حامیان غربی آن، بهویژه آمریکا از دیگر شاخص های بیداری اسلامی است.
وی حرکت به سوی وحدت اسلامی را از شاخص های دیگر بیداری اسلامی خواند و یاد آور شد: اتفاق جالبی که در جریان بیداری اسلامی روی داد این است که برای نخستین بار در طول تاریخ شیعه و سنی در جستجوی حاکم صالح هستند و این یکی از مهمترین تحولاتی است که در حوزه بیداری اسلامی روی داده است.
پایان پیام/
نظر شما