دکتر محمد دوستار، استاد دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهارکرد: یکی از راه های حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه ایرانی، روی آورن به تولید محصولات مورد نیاز کشور است.
این استا دانشگاه تاکید کرد: برای اینکه رونق اقتصادی داشته باشیم باید به تولید روی بیاوریم.
وی وجود سرمایه را منجر به ایجاد کار و شکوفایی تولید دانست و گفت: توجه بیش از حد به واردات مغایر با حمایت از تولید داخلی است.
دوستار، حمایت از سرمایه گذار و تامین بستر لازم برای سرمایه گذاری را نخستین گام در حمایت از تولید ملی خواند و خاطرنشان کرد: علاوه بر بستر های لازم اقتصادی، عامل مهمی که در بخش سرمایه گذاری وجود دارد، وجود یک ثبات اقتصادی است.
وی در ادامه اظهار کرد: ثبات اقتصادی به صورت ثابت بودن نرخ کالاها و رشد قیمت ها و وجود توان پیش بینی تعریف می شود.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: اگر ثبات اقتصادی وجود نداشته باشد، سرمایه گذار چون نمی تواند پیش بینی کند، برای هزینه سرمایه رغبت پیدا نمی کند.
دوستار حمایت از تولید را هم مشروط دانست و گفت: حمایت از تولید باید هدفمند بوده و به سمت تولیدی باشد که مزیت رقابتی ایجاد می کند.
وی تاکید کرد: حمایت از تولید محصولی استراتژیک و تولیدی که با اقلیم، شرایط جغرافیایی و آداب و رسوم ما همخوانی داشته باشد، در اولویت است.
این استاد دانشگاه، تشکیل کمیته حمایت از سرمایه گذاران را از دیگر راهکارهای حمایت از تولید ملی برشمرد و گفت: این کمیته باعث می شود، سرمایه گذار درگیر چندین مجموعه هم عرض در تولید نباشد و فعالیت های سازمان های دخیل در امر تولید را به صورت حمایتی هم گرا به سرمایه گذار عرضه شود.
دکتر دوستار تصریح کرد: سرمایه گذار نباید درگیر کارهای اجرایی شود و کمیته سرمایه گذاری استانی می تواند امور را برای سرمایه گذار و سرمایه گذاری در تولید لذت بخش کند.
پایان پیام/
نظر شما