نظارت 10 ناظرذبح شرعی در خراسان جنوبی بر کشتار دام عید قربان

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در روز عید سعید قربان 10 ناظر شرعی بر ذبح دام ها در کشتارگاه ها نظارت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام علی حیدری، تایید حلالیت گوشت مصرفی مردم را از جمله اهم وظایف ناظران ذبح شرعی دانست و اظهارداشت: مصرف غذای حرام آثار سوء زیادی به دنبال دارد.

 

وی با اشاره به فتاوای مراجع عظام مبنی بر رعایت قوانین و مقررات اسلامی از مردم خواست تا حد ممکن دام های خود را در کشتارگاه ها تحت نظر ناظران ذبح شرعی و بهداشتی ذبح کنند.

 

وی با بیان اینکه در اسلام همواره بر حفظ بهداشت و طهارت تاکید شده است، از هم استانی ها خواست به منظور پیشگیری از ابتلای احتمالی به بیماری های مشترک بین انسان و دام ضمن همکاری با اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی در سطح استان از کشتار دام در معابر عمومی و منازل خودداری کنند.

 

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی: 48 اکیپ نظارت بهداشتی درعید قربان فعال می شوند

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی نیز گفت: 62 نفر از بازرسان بهداشتی دامپزشکی در قالب 48 گروه ثابت و سیار وظیفه نظارت بر ذبح دام ها را درعید سعید قربان به عهده دارند.

 

دکتر محمدعلی رضایی با اشاره به فعالیت 25 اکیپ ثابت و 23 اکیپ سیار در روز عید سعید قربان، افزود: در راستای حفظ سلامت مردم، ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام برنامه‌ریزی‌های لازم انجام و اکیپ های مذکور تجهیز شده است.

 

 وی ادامه داد: جهت خدمت‌رسانی به شهروندان، خدمات رایگان نظیر نظارت‌های بهداشتی و شرعی قبل، حین و بعد از کشتار در کشتارگاه ها صورت می گیرد.

 

مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: با هماهنگی که با شهرداری های سراسر استان صورت گرفته کلیه کشتارگاه های دام در روز عید از ساعت 7 صبح تا ساعت 14 آماده برای پذیرش دام های قربانی‌ مردم و ارایه خدمات بهداشتی خواهند بود.

 

وی با بیان اینکه گوشت قربانی قبل از مصرف 24 ساعت باید در یخچال نگهداری شود، گفت: نگهداری گوشت تازه در یخچال خطر انتقال عوامل بیماری‌زا را به حداقل می رساند.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر رضایی با تاکید بر انتقال دام های قربانی به کشتارگاه اظهار داشت: در صورتی که برخی از شهروندان اقدام به ذبح دام در منزل نمایند، اکیپ‌های سیار دامپزشکی آمادگی جهت خدمت‌رسانی در منازل خیران را دارند.

 

وی گفت: شماره تلفن‌های 4-2233821 ،2-2214361 و کدچهار رقمی 1512 در مرکز استان و در شهرستان ها شبکه دامپزشکی آماده پاسخگویی هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 187559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha