به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد رضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش کانون های مساجد کشور هدف از برگزاری این دوره را تحلیل منطقی و تبیین کاربردی موضوعات و مفاهیم معرفتی تدوین شده در حوزه حجاب و عفاف با بهره گیری از شیوه رفع مسئله و روش آموزش کارگاهی به منظور ایجاد بستر مناسب برای یادگیری و فهم کاربردی علوم و معارف اسلامی عنوان کرد.
وی نگرش سازی، راهبردسازی، راهکارسازی و اجرای عملیاتی کارگاه های آموزشی نگرشی دیگر به حجاب و عفاف را از جمله مراحل آموزشی بیان کرد و افزود: این دوره آموزشی در مدت چهار روز و طی چهار نوبت یک و نیم ساعته برگزار می شود.
معاون آموزش و پژوهش کانون های فرهنگی و هنری، تفکر فردی و بحث گروهی را دو رکن عمده روش آموزش کارگاهی دانست و با اشاره به محتوای فشرده و دقیق آموزش های پیش بینی شده، شرط سنی بین 22 تا 40 سالگی، دارا بودن مدرک کارشناسی و یا سطح دو حوزوی به انضمام حداقل یک سال سابقه تدریس را از شروط اصلی شرکت در کلاس ها اعلام کرد.
وی از حضور 3180 نفر در کارگاه آموزشی "نگرشی دیگر به عفاف و حجاب" خبر داد که در مجموع 26550 نفر ساعت آموزش زیر نظر اساتید و با هدف تربیت مربی نخبه به انجام می رسد.
جعفری با اظهار امیدواری از فراگیر شدن این قبیل برنامه های آموزشی کاربردی در سطح کشور و نهادینه سازی در دو عرصه محتوا و روش ، آموزش مربیان نخبه دینی را گامی موثر در راستای رشد و تعالی جامعه و تحقق حیات طیبه قرآنی دانست.
دوره های آموزشی کارگاهی تربیت مربی برای کارگاه های آموزشی" نگرشی دیگر به عفاف و حجاب" به همت دبیرخانه ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور و با همکاری موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما