نمایش پرچم به هر شکلی تاثیرات مثتبی می گذارد

محمد خزایی گفت: تاکنون در پرچم های کشور ایران از نماد و نشانه های مختلفی استفاده شده است که برخی از این نمادها در طول زمان از مفهوم اولیه خود خارج شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان،دکتر محمد خزایی، مدرس دانشگاه  گفت: موضوع پرچم برای راه اندازی یک جشنواره فرهنگی و هنری بسیار جذاب است زیرا پرچم یک عنصر مهم ملی است، البته متاسفانه تاکنون به این مفهوم مهم به شکل شایسته در ایران پرداخت نشده است.
 

وی در ادامه افزود: در برخی از کشورها از پرچم به عنوان یک عنصر مهم تصویری استفاده می کنند بدین صورت که پرچم به لحاظ گرافیکی در یک قاب جای می گیرد و در سطح شهر و مکان های مختلف به نمایش گذاشته می شود.


وی اهتزاز پرچم را موجب برانگیخته شدن احساسات ملی و هم بستگی هر چه بیشتر مردم دانست و در این باره گفت: نمایش پرچم به هر شکلی به عنوان یک نماد و سنبل ملی تاثیرات مثبت و مهمی در پی دارد.


این مدرس دانشگاه، تاثیر هنر به عنوان یک زبان بین المللی را بسیار زیاد و قابل توجه در بیان مفاهیم ارزشی دانست و در ادامه افزود: نخستین جشنواره ی «پرچم» با در برگیری موضوع پرچم از پتانسیل بالایی برخوردار است. بخش های فیلم و فیلم مستند نیز برگزار شود.


خزایی گفت: نماد پرچم باید در آثار این جشنواره هنری به گونه ای ارائه شود که بیننده فارغ از سه رنگ سبز، سفید و قرمز به کلیت پرچم خیره شود بدین صورت که پرچم به عنوان یک نماد کلی بدون در نظر گرفتن و توجه زیاد به رنگ آن ارائه شود.


این داورعلمی دو دوره جشنواره ی بین المللی خوارزمی و داور ده جشنواره ی بین المللی علمی و هنری در ادامه بیان کرد: تاکنون در پرچم های کشور ایران از نماد و نشانه های مختلفی استفاده شده است.


وی پیشنهاد داد: برای روشنگری در بحث نمادهای استفاده شده در پرچم های کشور ایران از آغاز تاکنون باید کارگاه های تخصصی پیرامون برگزاری نخستین جشنواره ی «پرچم» برپا شود. زیرا اغلب مردم جامعه و حتی تعداد زیادی از هنرمندان ما نیز اطلاعات چندانی درباره ی نمادهای استفاده شده در پرچم در دوره های مختلف تمدن ایران ندارند.
 

پایان پیام/

کد خبر 187933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha