به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان، امروز ( 7 آبان ) در کارگاه آموزشی مددکاران کمیته امداد کردستان که با حضور مدیرکل تحقیقات، پذیرش و خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: این تعداد مددجو در قالب 51 هزار و 410 خانوار از خدمات مختلف این نهاد مقدس بهرمند بوده و در سرفصلهای مختلف خدمات میگیرند.
به گفته وی، 65 درصد از مخاطبان این نهاد مقدس روستایی و 35 درصد آنها را مددجویان شهری تشکیل میدهند.
این مقام مسئول به مراجعه بیش از 42 هزار و 740 نفر به میز خدمت کمیته امداد در 6 ماهه نخست سالجاری خبرداد و گفت: 55 درصد از مراجعه کنندگان میز خدمت در سالجاری را مددجویان زیر پوشش و 45 درصد دیگر غیر پوشش بودهاند.
به گفته مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، وام قرضالحسنه، کمک نقدی، کمک درمان، اجاره یا ودیعه مسکن، تعمیر مسکن، احداث مسکن، جهیزیه، هدیه ازدواج، وام خوداشتغالی و فرهنگی و تحصیلی از مهمترین درخواستهای مراجعین به میز خدمت کمیته امداد در 6 ماهه نخست امسال بوده است.
موسینژاد خاطرنشان کرد: 17 هزار و 969 نفر از کل مراجعین به میز خدمت را زنان و 24 هزار و 780 نفر ار مردان تشکیل میدهند.
وی وجود کادری توانمند و متخصص در بدنه کمیته امداد امام خمینی(ره) است و برای این مهم ارائه آموزشهای مختلف به کارکنان و فعالان این عرصه با جدیت هدفگذاری و در حال اجراست.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان تصریح کرد: بدون شک تا زمانیکه مددکاران ما از توانمندی و تخصص بالا برخوردار نباشند نمیتواند در انجام رسالتشان موفق عمل کنند.
موسینژاد افزود: مددکاران باید با کسب مهارتهای لازم و به روز آوری اطلاعاتشان بتوانند توانمندی و استعدادهای مددجویان را شناسایی و با شناخت کافی از مراجعین در راستای توانمندسازی آنان برنامهریزی کرده و به درستی گام بردارند.
به گفته وی، بالفعل کردن استعدادهای بالقوه مددجویان زیر پوشش این نهاد مهمترین رسالت مددکاران به منظور توانمندسازی مددجویان است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در ادامه به بیان برخی از مشکلات فرا روی حوزه مددکاری کمیته امداد کردستان پرداخت و گفت:کمبود نیروی انسانی و تجهیرات از مهمترین مشکلات این حوزه در استان است.
وی بر آسیبشناسی حوزه مددکاری کمیته امداد تاکید کرد و گفت: حجم بالای کار در این حوزه و نبود نیروی انسانی کافی به ویژه مددکاران خواهر از جمله مشکلاتی است که باید در راستای رفع آن چارهاندیشی شود.
پایان پیام/
نظر شما