قرائت پیام مراجع و رییس جمهور در اختتامیه کنگره امام علی‌النقی(ع)

پیام رییس‌جمهور و آیت الله صافی گلپایگانی و آیت الله سبحانی دو تن از مراجع تقلید در مراسم اختتامیه اولین کنگره بین‌المللی امام علی‌النقی (ع) قرائت شد و از تمبر یاد بود کنگره امام علی‌النقی(ع) رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار شبستان، در آیین اختتامیه اولین کنگره بین‌المللی امام علی‌النقی (ع) ضمن قرائت پیام دکتر احمدی‌نژاد، آیت‌الله جعفر سبحانی و آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی از تمبر یادبود کنگره با حضور چند تن از مسئولان کشوری و شخصیت‌های برجسته جامعه ورزشی رونمایی شد.

بنا بر این گزارش، در متن پیام دکتر محمود احمدی‌نژاد ویژه کنگره بین‌المللی امام علی‌النقی (ع) آمده است: تدوین و ترویج اندیشه‌ها و فضایل راهگشای امام هادی (ع) در روزگار جاهلیت مدرن که اسلام ناب را نشانه رفته است ضرورت داشته و باید دانست که این تهاجمات ادامه خواهد داشت.

کنگره بین‌المللی امام علی‌النقی (ع) فرصت بزرگی برای شناساندن اندیشه‌های ناب به تشنگان حقیقت اسلام ناب محمدی بوده است. شخصیت والای امام هادی (ع) که در شرایط اختناق حکومت ظالم عباسیان آثار علمی و فرهنگی بسیاری همچون زیارت جامعه کبیره با عنوان امام‌شناسی ژرف در میان شیعیان به یادگار گذاشت.

همچنین آیت‌الله جعفر سبحانی در پیام خود ویژه این کنگره گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید برخی از قوم بنی‌اسراییل به خاطر صبرپیشگی در برابر مشکلات پیشوایان قرار دادیم تا بر مردم هدایتگر باشند. امام علی‌النقی (ع) منسوب به هادی در سال 2012 در شهر مدینه چشم به جهان گشود و مدت‌ها از عمر شریف‌اش را در زندان‌های متوسل عباسی سپری کرد. مقام امامت به قدری بلندمرتبه بوده که گروهی از قوم بنی‌اسراییل به خاطر بردباری در برابر مشکلات به مرحله پیامبری نایل شدند. پیشوایان شیعه هرچند در ظاهر فاقد منصب بودند اما به خاطر کسب فضایل اخلاقی به مقام امامت آراسته شده و پیامبر اسلام (ص) امت خود را رها نکرده و عزت اسلام را در سایه حکومت 12 خلیفه دانسته است. در وصف اخلاقیات این بزرگوار سخنان برخی از علمای اهل سنت بس است که می‌گویند فضیلتی نیست که در وجود امام علی‌النقی (ع) نباشد. ایشان برای خوی شیرین و وقار و کردار بودند. امام هادی (ع) با آنکه مرجع شیعیان جهان زمان خود بودند و برخی اموال به ایشان می‌رسید زندگی کاملا ساده‌ای داشت. متوکل عباسی علی‌رغم تلاش‌های بسیار برای ایجاد نفرت از ایشان محبوب تمام قلوب بود تا آنجا که وقتی برای بردن امام از مدینه به عراق اقدام کردند مردم شهر به نهایت خشم رسیدند. یکی دیگر از اقدامات حضرت امام هادی (ع) مبارزه سخت با خرافات بود، همچون زمانی که شخصی با دست آسیب‌دیده و با لباسی پاره نزد ایشان آمد و گفت عجب روز نحسی بود، امام گفتند چرا گناه خود را بر گردن روزگار می‌اندازی که در این کار هیچ نقشی ندارد.

 

بنا بر این گزارش، آیت‌الله لطف‌الله صافی گلپایگانی در پیام خود ویژه کنگره امام علی‌النقی (ع) آورده‌اند: امام هادی (ع) در عصر خود با وجود موانع سیاسی در حفاظت فرهنگ تشیع وظایف ولایی خود را انجام داده و بزرگانی در فن حدیث تربیت کردند. ایشان به اسم، رسم و رفتار مصداق لکل امت حاد بودند و میراث گرانقدر ایشان شامل مقامات عالیه ائمه معصومین (ع) بوده که در دعای جامعه کبیره تدوین شده است و باید این دعا در حوزه‌های علمیه تدریس شود. همچنین دانشمندان و عالمان باید بدانند در عصری که دشمنان اسلام خواهان گمراهی جوانان هستند وظیفه بسیار سنگین‌تری خواهند داشت.

پایان پیام/
 

کد خبر 188763

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha