فضائلی رییس انتشارات سروش با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها درباره علت مرتبط نبودن تولیدات انتشارات سروش با فعالیت های صداوسیما به خبرنگار شبستان،گفت: از آنجا که انتشارات سروش وابسته به صداوسیماست ممکن است این انتظار وجود داشته باشد که سروش بایستی تنها کتابهای مرتبط با صداوسیما را منتشر کند در حالیکه سروش براساس شرح وظایفش یک انتشارات عام است که انواع کتابها را منتشر کرده و می کند.
وی ادامه داد: سروش در سی و چند سال گذشته متجاوز از 1500 عنوان کتاب در حوزه های کودک و نوجوان، فلسفه، سیاست، دفاع مقدس، ادبیات، ارتباطات و دین منتشر کرده که البته در مجموع عناوین حوزه هایی چون کودک و نوجوان ارتباطات، هنر و مجموعه های نفیس پررنگ تر بوده است.
فضائلی اما در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاشهایی برای تعدیل ذهنیت جدایی سروش از صداوسیما و تامین انتظارات موجود گفت: رسانه ملی مهمترین رسانه کشور است و سروش می کوشد کتاب هایی در زمینه های تئوریک ارتباطات منتشر کند که البته خود این حوزه نیز دامنه وسیعی دارد.
وی همچنین افزود: انتشار برخی محصولات صداوسیما در قالب مکتوب دیگر برنامه انتشارات سروش است که با تاکید رئیس سازمان صداوسیما و تشکیل چند جلسه، از این پس سرعت بیشتری به خود می گیرد.
فضائلی در این باره توضیح داد: فهرست پیشنهادهای شبکه های مختلف صداوسیما برای بازتعریف برنامه ها در قالب مکتوب دریافت شده و امیدواریم در نمایشگاه کتاب سال آینده شاهد انتشار تعدادی از این عناوین باشیم.
مساله گرانی کاغذ و استراتژی سروش برای مقابله با آن موضوع دیگری بود که فضائلی درباره آن گفت: گرانی یک باره کاغذ بسیاری از ناشران از جمله ما را غافلگیر کرد. این گرانی موجب شده در انتخاب عناوین و تیراژ کتابها سخت گیرانه تر عمل کنیم.
وی اما تصریح کرد: گرانی کاغذ از منظری دیگر می تواند فرصتی برای ورود کشور به حوزه نشر الکترونیک باشد که در این زمینه نیز فعالیت هایی در سروش آغاز شده و امیدواریم به زودی شاهد نتایج آن باشیم.
پایان پیام/
نظر شما