محمد علی فرامینی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان با اشاره به اینکه عملیات مطالعاتی طرح آبرسانی به یک هزار روستای گیلان از سال 1370 آغاز شد، به خبرنگار شبستان گفت: این استان از نظر تراکم جمعیتی رتبه دوم کشوری را دارد و همین موضوع اهمیت آبرسانی به روستاها را 2 چندان کرده است.
وی تعداد روستای بالای 20 خانوار استان را 2 هزار و 50 روستا اعلام کرد و افزود: هم اکنون از این تعداد، یک هزار و 539 روستا از آب شرب بهداشتی برخوردار هستند.
فرامینی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان بر اساس برنامه پنجم توسعه کشور و برنامه ریزی ها و اولویت بندی های انجام شده، در امر آبرسانی به روستاها اقدام می کند، بیان داشت: در حال حاضر عملیات نقشه برداری و طراحی شبکه های آبرسانی تعدادی از روستاها انجام گرفته و قسمت ناچیزی از این مرحله باقی مانده است.
وی تصریح کرد: 709 روستای این استان در قالب این طرح از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شده اند که عملیات آبرسانی به 165 روستای دیگر نیز در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان افزود: این طرح بزرگ آبرسانی، از غرب شهرستان آستارا آغاز و تا شرق رودسر ادامه دارد که در مجموع شامل یک هزار و 26 روستا است.
وی، با بیان اینکه 515 روستای غرب و 511 روستای شرق گیلان در قالب طرح مذکور از آب آشامیدنی بهداشتی بهره مند شده و می شوند، اذعان کرد: انتظار می رود با تخصیص اعتبار مورد نیاز، دیگر روستاهای باقیمانده نیز تحت پوشش قرار گیرند.
فرامینی اظهارداشت: هم اکنون بیش از 414 هزار نفر از روستاییان گیلان با اجرای طرح جامع آبرسانی به یک هزار روستا، از آب شرب مناسب برخوردار شده اند.
وی تصریح کرد: بر اساس این چشم انداز، تا پایان سال 1394 تمامی روستاهای بالای 20 خانوار باید از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند شوند.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آبفار گیلان با اشاره به وضعیت روستاهایی که به شدت با مشکل کمبود آب مواجه هستند، گفت: شرکت آب و فاضلاب روستایی گیلان برای رفع این مشکل در سطح روستاها، اقدام به ایجاد شیر برداشت عمومی کرده که روستاییان می توانند به صورت عمومی از آب آن استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: امید است با تخصیص اعتبارات مناسب به این طرح که بزرگ ترین طرح آبرسانی کشور است، با اجرای باقیمانده کارهای اجرایی هر چه زودتر به بهره برداری کامل برسد.
پایان پیام/
نظر شما