دکتر فاطمه رخشانی، مدیرکل آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت و درمان در حاشیه برگزاری نخستین همایش بین المللی های تجارب و کارکردهای مطلوب نظام مراقبت های اولیه بهداشتی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بجنورد با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی عمومی در بحث ارتقاء سلامت و مشارکت مردم در طرح پزشک خانواده گفت: تمام پرسنل بهداشتی و درمانی در حال کار را موظف به تبلیغات و معرفی این امر ساخته ایم تا برای تمام مراجعان، طرح مذکور را معرفی و اهمیت آن را تبیین کنند.
وی اضافه کرد: 120 هزار داوطلب سلامت نیز اطلاعات مربوط به پزشک خانواده را در سراسر کشور معرفی و به صورت فرد به فرد انجام می دهند.
دکتر رخشانی با تصریح این مهم که مردم از تولیدات چاپی کمتر استفاده می کنند و بیشتر آنان بخصوص قشر جوان از رسانه های مختلف از جمله رایانه و اینترنت بهره می گیرند، توجه به این امر را مورد تأکید قرار داد و افزود: بدیهی است که در این مسیر باید از رسانه ها برای آموزش و اطلاع رسانی به منظور ارتقای شاخص بهداشتی عمومی استفاده شود که مورد اقبال مردم باشد.
وی در ادامه مطلب فوق با بیان اینکه 55 درصد خانوارهای کشور دارای رایانه و 36 درصد آنان متصل به اینترنت هستند که باید از این ظرفیت برای آموزش مسائل بهداشتی نهایت بهره برداری را کرد، از راه اندازی وب سایت های سلامت خبر داد و گفت: در این وب سایت ها اطلاعات و آموزش های مختلف در زمینه بهداشت، سلامت جسمانی و روانی ارائه می شود.
دکتر رخشانی در عین حال بر لزوم استاندارد سازی رسانه ها تاکید و اظهار کرد: کیفیت رسانه برای فعالیت در عرصه اطلاع رسانی باید مطلوب باشد که در این زمینه از هنرمندان و فعالان عرصه مطبوعات و رسانه نیز بهره خواهیم گرفت.
وی در تأکید بر اهمیت توجه به نقش رسانه ها در ارتقاء سلامت و اجرای مطلوب طرح های همگانی و عمومیت بخشی به آن، برگزاری سومین جشنواره ملی رسانه های سلامت را معرفی کرد و گفت: تمامی رسانه ها می توانند در این جشنواره شرکت کنند.
یادآوری می شود؛ اولین همایش بین المللی تجارب و کارکردهای مطلوب نظام مراقبت های اولیه بهداشت تا 11 آبان در بجنورد ادامه دارد.
پایان پیام/
نظر شما