به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، بهروز مینایی، مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای امروز(14آبان) در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: نخستین نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای استان 16 تا 19 آبان در محل دایمی نمایشگاه های قم برگزار می شود.
وی ادامه داد: دوره های قبلی این نمایشگاه در شهرهای تهران و مشهد برگزار شد که مورد استقبال خوب بازدیدکنندگان قرار گرفت.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای با تاکید بر ویژگی های بازی های رایانه ای خاطرنشان کرد: این نوع بازی یک رسانه فرهنگی و جذاب همراه با هیجان زیاد است که توانسته مخاطبان زیادی از بین جوانان و نوجوانان را به سمت خود جلب کند.
وی گفت: در کشور ما نیز این بازی ها توانسته مخاطبان زیادی را به سمت خود جلب کند که البته ظرفیت ها و محتوای آن بیشتر وارداتی است و در اختیار جوان های ما قرار می گیرد.
خانواده ها به واسطه بازی های رایانه ای غیربومی با عرصه جنگ نرم مواجه هستند
وی از بازی های رایانه ای با عنوان راهی برای ورود به جنگ نرم به داخل خانواده های ایرانی نام برد و افزود: در این نمایشگاه تلاش می شود تا خانواده ها در جریان این مسائل قرار گرفته و در مسیر مقابله با این جنگ هدایت شوند.
مینایی با اشاره به حضور متخصصان حوزوی در بازی های رایانه ای در این نمایشگاه ادامه داد: بخش هایی در این خصوص طراحی شده تا بتوان از این ظرفیت ها در جهت اطلاع رسانی بیشتر و بهتر استفاده کرد.
وی گفت: ایجاد بستر مشترک مستمر طلاب برای تقویت تولیداتی که در حوزه بازی های رایانه ای کشور وجود دارد و نمایش دستآوردهای قم به صورت ویژه در حوزه تولید بازی های رایانه ای از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه می باشد.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: در این نمایشگاه آغاز ساخت یازده بازی کلید می خورد، 16 بازی فعال ارائه می شود، 10 محصول آماده شده معرفی می شود و همچنین از 15 محصول در این نمایشگاه رونمایی می شود.
قم، دومین استان کشور در عرصه تولید بازی های رایانه ای
وی تصریح کرد: قم بعد از تهران فعال ترین استان کشور در حوزه تولید بازی های رایانه ایست و یکی از استان هایی است که در این حوزه به صورت موثر گام برمی دارد.
مینایی با اشاره به فعالیت های بازی سازان رایانه ای قم تا کنون اضافه کرد: قم جایگاه خاصی در این خصوص داراست و می تواند در جهت فرهنگ سازی و ترویج استفاده صحیح گام های جدی بردارد.
وی در ادامه با اشاره به بخش هایی از نمایشگاه بازی های رایانه ای استان گفت: بررسی ابعاد مختلف بازی های رایانه ای در بخش "بازی های نرم" از جمله این بخش هاست که با هدف اطلاع رسانی به خانواده ها در مورد آثار این بازی ها بر روی کودکان و نوجوانان طراحی شده است.
مینایی افزود: افتتاحیه این نمایشگاه 9 صبح سه شنبه 16 آبان با حضور آیت الله اعرافی، استاندار و جمعی از مسئولان استانی برگزار می شود که یکی از بخش های جالب آن حضور دانشگاه مجازی جامعه المصطفی العالمیه در این نمایشگاه و همچنین تدارکی فضایی برای حضور و بازدید طلاب غیر ایرانی از این نمایشگاه است.
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفت: برگزاری نشست های ویژه با مشارکت انستیتو ملی بازی سازی در جهت آشنایی بیشتر با مراحل ساخت و مسائل فنی و هنری این بازی ها و همچنین بخش ویژه تست روانشناسی از جمله بخش های این نمایشگاه است.
بخش "تست روانشناسی" نمایشگاه بازی های رایانه ای فرصتی برای کسب شناخت والدین
وی اظهار داشت: در بخش تست روانشناسی خانواده ها با اثراتی که این نوع بازی ها بر روی کودک خود برجای گذاشته اند، بیشتر آشنا می شوند، البته نشریات منتشر شده در این خصوص نیز به والدین معرفی می شود تا خانواده ا بیشتر با ابعاد مثبت و منفی بازی های رایانه ای آشنا شوند.
مینایی با اشاره به دیگر بخش های این نمایشگاه خاطرنشان کرد: ارائه 15 بازی رایانه ای برتر ایرانی به صورت گیم نت، تدارک دیدن قسمتی برای بازی های غیر رایانه ای بچه ها و برای تخلیه هیجن کودکان و نوجوانان و کارگاه های تست شخصیت و مشاوره نیز از دیگر بخش ها می باشد.
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه که برای اولین بار در قم برگزار می شود، 50 غرفه به ارائه تولیدات خود در عرصه بازی های رایانه ای و تلاش در جهت فرهنگ سازی بیشتر برای استفاده از این نوع بازی ها که تولید ملی هستند، می پردازند.
مینایی ادامه داد: 17 موسسه تولید و توضیع کننده برتر بازی های رایانه ای ایرانی در این نمایشگاه حضور یافته و به عرصه محصولات جدید می پردازند.
بازی های رایانه ای حتی می تواند بیشتر از فنآوری هسته ای برای کشور آورده اقتصادی و فرهنگی داشته باشد
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفت: فنآوری تولید بازی های رایانه ای معیاری است که حتی می تواند بالاتر از فنآوری هسته ای از لحاظ اقتصادی و خلق ثروت و هم از جهت کسب اقتدار فرهنگی برای ما آورده داشته باشد.
وی افزود: البته با توجه به در تحریم قرار داشتن کشورمان ما می توانیم از دریچه بازی های رایانه ای فرهنگ و انقلاب مان را به دنیا عرضه کرده و حرف خودمان را به دنیا بگوییم.
ایران پنجمین سازنده بازی های رایانه ای در آسیا
مینایی با تاکید بر مقاصد در نظر گرفته شده برای کشورمان در عرصه تولید بازی های رایانه ای در برنامه های توسعه ای کشور خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز ایران در این خصوص در جهان اسلام دارای رتبه اول و در آسیا رتبه پنج را دارد.
پایان پیام/
نظر شما