حجت الاسلام حسن باقری رئیس اداره تبلیغات اسلامی پارس آباد به خبرنگار شبستان در اردبیل گفت: گفتمان دینی به عنوان یکی از روشهای تأثیرگذار در تبلیغ چهره به چهره است که به وسیله بزرگان دین و معصومین(ع) هم مورد استفاده قرار میگرفت واساتید گفتمانها ی دینی با برقراری ارتباط چهره به چهره با مخاطبان به تبیین موضوعات مختلف دینی، فرهنگی میپردازند.
باقری با اشاره به برگزاری بیش از 65مورد گفتمان دینی در شهرستان پارس آباد افزود: این گفتمانها در سطح مدارس دبیرستان و راهنمایی شهرستان پارس آباد برگزار میشود.
* * *
گفتمان دینی « آسیب شناسی باورهای دینی» در شهرستان نمین برگزار شد.
حجت الاسلام جعفر مستوفی از روحانیون منطقه در این گفتمان طی سخنانی گفت: دین زیباترین جلوه رحمانیت خداوند برای هدایت نوع بشر است و دین داری رویکرد به این رحمانیت و سیر در مسیر هدایت است.
وی افزود: در مسیر هدایت پیوسته رهزنانی به صورت آفات دین و دین داری ظهور کرده اند که شناخت آن ها و پرداختن به سلامت و بهداشت دین داری از مهم ترین آداب در چنین سیری است.
حجت الاسلام مستوفی در تبیین مفهوم « آسیب شناسی دینی» افزود: اصطلاح «آسیب شناسی دینی» اصطلاح جدیدی در حوزه اندیشه دینی است. «آسیب شناسی دینی»یعنی شناخت آسیب ها و اشکالاتی که بر اعتقاد و باور دینی و یا آگاهی و معرفت دینی و یا عملی در رفتار جامعه دینی وارد می شود زیرا دین داری شامل دو عرصه نظر و عمل است دربرگیرنده اندیشه، معرفت، باور و ایمان دینی ، کردار، رفتار و سلوک دینی و همه این ها به نحوی در معرض آسیب و آفت قرار می گیرند.
* * *
گفتمان دینی « امامت و ولایت» در شهرستان نیر برگزار شد.
حجت الاسلام مهدی اوجاقی از روحانیون منطقه در این گفتمان به مساله امامت و ولایت در اسلام اشاره کرد و افزود: امام دارای معنای اصطلاحی خاصی است. مطابق با این اصطلاح، امام به شخصی گفته میشود که زمام امور سیاسی و دینی جامعه اسلامی را از سوی خدا به عهده دارد.
وی افزود: امام شخصی است که از طرف خدا، برای رهبری جامعه اسلامی، تفسیر و حمایت از دین و قانون شرع و نیز هدایت مردم در جنبههای مختلف زندگی منصوب شده و توسط پیامبر یا امام پیشین معرفی می شود و بعنوان خلیفه خدا بر روی زمین و جانشین پیامبر است و باید مصون از گناه، و دارای معرفت کامل به جنبههای ظاهری و باطنی قرآن باشد.
پایان پیام/
نظر شما