به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، اقبال محمدی، شب گذشته(20بهمن) در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان در سنندج اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی از شوراهای تأثیرگذار در نشر و حفاظت از دخایر فرهنگی و اعتقادی جامعه است و باید با افزایش گستره دامنه فعالیت های خود در جامعه نقش شایان توجهی را ایفا کند.
وی افزود: مسئولیت این شورا در کردستان با توجه به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر فرهنگی بودن استان، دوچندان است و باید در راستای تقویت شاخص های فرهنگی و تحقق منویات گهربار معظم له در استان برنامه ریزی و فعالیت منسجمی انجام شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی، مصوبات شورای فرهنگ عمومی را پرکننده و برطرف کننده خلأهای قانونی در حوزه فرهنگ دانست و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی اختیار دارد که برای خلأهای قانونی مصوباتی با قابلیت اجرایی داشته باشد و در این راستا بر تقویت شاخص های فرهنگی در جامعه بیفزاید.
محمدی، با اشاره به مرزی بودن این استان و گستره هجمه های فرهنگی دشمنان در نقاط مختلف استان بر فعال کردن شورای فرهنگ عمومی در شهرستانها تأکید کرد و افزود: شناسایی آسیب های اجتماعی با بهره مندی از تحقیقات و پژوهش های کاربردی از جمله عوامل مهم در تحقق و اجرایی شدن مصوبات شوراست و باید مورد توجه همه اعضای استانی و شهرستان ها قرار گیرد.
وی همچنین خواستار ایجاد زمینه ای برای چاپ و انتشار هرچه بیشتر کتب کردی و اهل سنت در استان شد و اظهار داشت: تحقق این موضوع از تأکیدات مقام معظم رهبری بوده و باید بیشتر به آن توجه کرد.
رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی به گسترش فعالیت های فرهنگی و اجتماعی با استفاده از ظرفیت سایت ها، پایگاه های خبری و مجازی تأکید کرد و از اعضای این شورا خواست که زمینه دسترسی هرچه بهتر و سریعتر جوانان استان به پایگاه ها و سایت های متناسب با شئون اسلامی و فرهنگی جامعه را فراهم آورند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: بر اساس مصوبات شورا و به منظور شناسایی و دسته بندی آسیب های اجتماعی و فرهنگی کردستان و برنامه ریزی در زمینه برطرف شدن آنها، گروه علمی با استفاده از ظرفیت نخبگان و اساتید دانشگاهی در استان تشکیل شده است که این گروه به اعضای شورای فرهنگ عمومی در رسیدن به اهداف و اجرایی کردن مصوبات مشاوره می دهند.
قباد میمنت آبادی تصریح کرد: مهم ترین فعالیت شورای فرهنگ عمومی هماهنگ کردن دستگاه های دولتی در راستای برنامه ریزی های فرهنگی در استان بوده و در این مسیر همزمان با آغاز به کار دولت نهم در استان این شورا 235 مصوبه در قالب 185 دستور کار داشته که 201 مورد آن اجرایی، 24 مورد در حال اجرا و 10 مورد نیز اجرایی نشده است.
وی افزود: شورای فرهنگ عمومی کردستان در سال 74 تشکیل شده و تا آبان ماه 85 تنها شش جلسه برگزار کرده بود اما با آغاز به کار دولت عدالت محور نهم، جلسات شورای فرهنگ عمومی به صورت ماهانه و منظم برگزار شده و شاهد برگزاری 35 جلسه تخصصی علاوه بر جلسات اصلی شورا در کمیته های زیرمجموعه بوده ایم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان خاطر نشان کرد: به منظور نشر هرچه بیشتر فعالیت های فرهنگی و تجلیل از خادمان و فعالان عرصه فرهنگ عمومی در استان همایش تجلیل از خادمان فرهنگ عمومی کردستان، 25 بهمن سال جاری در سنندج برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما