به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، دبیرستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمان به مناسبت در پیش بودن هفته امر به معروف و نهی از منکر، در جمع خبرنگاران، این فریضه را از شئونات حکومت اسلامی و وظیفه حکومت دانست.
محمد سلطان زاده با اشاره به اصل هشتم قانون اساسی در این باره، تصریح کرد: این فریضتین در سه حوزه حکومت نسبت به مردم، مردم نسبت به حکومت و مردم نسبت به یکدیگر تعریف شده که اقدام مردم تنها در تذکر شفاهی و یا کتبی و نه بیشتر از آن مشخص شده است.
وی پس از اشاره به اهمیت این دو فریضه از لسان آیات و روایات، گفت: نگاه جامعه به این دو فریضه، محدود بوده و تاکنون حرکت های ضعیفی نسبت به ان انجام شده است؛ و در حالیکه اصل هشتم قانون اساسی به این مهم اختصاص دارد اما به صورت قانونمند در این زمینه عمل نشده و لایحه و مصوبه ای در این باره وجود ندارد.
سلطان زاده، نگاه اسلام به فریضه امر به معروف و نهی از منکر را نگاهی تربیتی، پرورشی و مدیریتی دانست و تصریح کرد: به همین دلیل نگاه ما به این دو فریضه و در تذکرات لسانی نباید انتقامی، غضب آلود و بدون قرب الهی باشد بلکه باید نگاهی اصلاحی و دلسوزانه داشت و وجدان فرد را نسبت به اصل مسئله قانع کرد زیرا انسان در عالم هستی حرمت دارد.
وی در توضیح بیشتر راجع به این رویکرد و ضرورت نیت قرب الهی در امر به معروف و نهی از منکر، یادآور شد: حضرت امام راحل فرمودند ما به این دلیل با صدام می جنگیم و می خواهیم از بین برود که او بیشتر از این جنایت نکند که این واقعاً نشانه نگاه متعالی امام(ره)است.
دبیرستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه این فریضه تعطیل بردارد نیست، افزود: ما نیازمند اقدامات مستمر و کنترلی هستیم و باید فرهنگ استقبال مردم از شنیدن تذکر در جامعه انجام را ایجاد کرد.
وی همچنین رسالت ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر را یادآوری کرد و گفت: این ستاد مجموعه ای غید دولتی است و هدفش اجرای این دو فریضه نیست و تنها به آموزش برای بسترسازی عمل به این دو فریضه اقدام می کند که در همین راستا طی 5 سال اخیر 17 هزار نفر آموزش دیدند.
سلطان زاده با اشاره به فلسفه نامگذاری هفته اول ماه محرم به نام هفته امر به معروف و نهی از منکر، برنامه های پیش بینی شده برای این ایام که بیشتر در برگزاری همایش ها، خلاصه می شود را اعلام کرد.
پایان پیام/
نظر شما