ارتقا کیفیت تعلیم و تعلم، مهم ترین وظیفه مدیران آموزشی است

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در گردهمایی مدیران مدارس ناحیه دو سنندج، گفت: مهم ترین وظیفه مدیران آموزشی بالا بردن کیفیت تعلیم و تعلم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، خسرو ساکی، مدیر کل آموزش و پرورش کردستان، امروز ( 17 آبان ) در گردهمایی مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی و مدارس ناحیه دو سنندج که در سالن اجتماعات این ناحیه برگزار شد، از ارتقاء دانش و مهارت های شغلی به عنوان یک نیاز و ضرورت نام برد و با تاکید بر مهارت تصمیم گیری و تفکر سیستمی، جامعیت و تعمق فکری و انعطاف پذیری را از ویژگی های مدیران عنوان کرد.


این مقام مسئول تاکید کرد: مدیریت در سازمان گسترده آموزش و پرورش در حقیقت کوششی است بخردانه برای بالا بردن کیفیت تعلیم و تعلم انسان هایی که بار سنگین تحول و پیشرفت فردی و جمعی را بر دوش دارند.


وی اظهار داشت: مدیریت کار سازو کارآمد در سازمان های آموزش و پرورش می‌تواند به بالابردن درجه ی رضایت معلمان از کار، پیوند استوار با اولیای دانش آموزان و تقویت انجمن های اولیا و مربیان، کاهش افت تحصیلی، نوآوری و خلاقیت در روش ها، بهره‌گیری از منابع انسانی و مالی و بالاخره به شکوفایی شخصیت کودکان و جوانان یاری رساند.

 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به مهارت برقراری ارتباط با دیگران به عنوان یکی دیگر از ویژگی های مدیران، راه ارتقاء دانش، بینش و نگرش و مهارت های مدیریتی را مطالعه و تفکر ذکر کرد و از مدیران دعوت کرد ضمن تفکر و مطالعه منابع جدید، در دوره های دانش افزایی شرکت نموده و در جلسات مشارکت فعال داشته باشند.

 

ساکی، شناخت تغییرات حوزه عمل در جهت ایفای نقش رهبری آموزشی بر جایگاه نظارتی را یکی از وظایف مدیران دانست و با بیان اینکه اولین ناظر و راهنمای آموزشی مدیر مدرسه است اظهار داشت: مهم ترین وظیفه مدیران آموزشی نظارت و هدایت فرآیند کار است.

 

وی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و ضرورت مطالعه و درک پیام آن، به برخی از بخش های این سند از جمله راهبرد و راه کار ها پرداخت و تصریح کرد: در سند تحول بنیادین رویکرد علمی و آموزشی به فرهنگی تربیتی تبدیل شده است.


وی با بیان اینکه برابر اهداف سند تحول بنیادین وظیفه ما تربیت دانش آموزان برای زندگی مطلوب و حیات طیبه است که هدف آن قرب الی الله است، علم، ایمان، اخلاق، عمل و تفکر را از مولفه های تغییر برای تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: رویکرد فرهنگی تربیتی ارتقای این پنج مولفه است.

 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به وضعیت پویا و بالنده آموزش و پرورش استان و کسب رتبه های اول و دوم استان و اول کشوری در شاخص ها و عملکرد، موفقیت های کسب شده را حاصل تلاش کلیه دست اندرکاران عنوان نمود و از اهتمام و زحمات کلیه فرهنگیان استان تشکر کرد. 
 

وی در پایان بر مدرسه آرایی، شادابی سازی مدارس، پیگیری برنامه های پدافند غیر عامل و اجرایی نمودن مدیریت بحران در مدارس، توسعه و تعمیق خدمات راهنمایی و مشاوره و هدایت تحصیلی دانش آموزان در دوره متوسطه تاکید نمود.

 

بهمن عرفانی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج نیز در ابتدای این نشست با بیان اینکه برنامه محوری، مشارکت پذیری و توجه به منزلت و شان معلم و حرکت بر مبنای سند تحول بنیادین محور اقدامات ناحیه است به بیان رئوس برنامه ها و فعالیت های در دست پیگیری و حدود انتظارات ناحیه از مدیران مدارس پرداخت.


پایان پیام/ 

کد خبر 192404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha