به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مهندس محمد مهدی مهدوی، مدیر عامل شرکت گاز کردستان، امروز ( 17 آبان ) در همایش ریسک های شایع صنعت گاز و ارزیابی HSE پیمانکاران منطقه غرب کشور، گفت: این شرکت رتبه چهارم کشوری سال 89 را سال گذشته با تلاش در جهت پیاده کردن دستورالعمل های HSE به رتبه دوم کاهش داد.
وی این شرکت را در زمینه محیط زیست یکی از شرکت های برتر در میان شرکت های گاز استانی در سطح کشور دانست و افزود: با اقدامات بسیار خوبی که در این زمینه شده است شرکت گاز کردستان سال گذشته رتبه دوم در بحث محیط زیست در سطح کشور را کسب کرد و به عنوان واحد سبز شناخته شد.
مدیر عامل شرکت گاز کردستان، با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ ایمنی در سطح جامعه، گفت: در صورت نهادینه شدن این فرهنگ در میان همه اقشار، میزان بروز حوادث و آسیب ها در جامعه کاهش می یابد و جامعه ای ایمن خواهیم داشت.
این مقام مسئول، یکی از اهداف اصلی HSE را حفاظت از نیروی انسانی دانست و با تاکید بر اینکه نیروی انسانی مهمترین و اصلی ترین سرمایه یک سازمان است، گفت: با اجرای دستورالعمل های مربوط به HSE در پروژه ها، باید از وارد شدن هرگونه آسیب به نیروی کار جلوگیری کرد.
مهدوی، حفاظت از تجهیزات را از دیگر اهداف HSE ذکر کرد و اظهار داشت: عوامل اجرایی پروژه ها باید از تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز محافظت کافی کنند و از وارد شدن هر گونه آسیب و ضرری به این ابزارها جلوگیری کنند.
وی شناسایی مخاطرات را از دیگر اهداف HSE ذکر کرد و گفت: باید قبل از انجام کار مخاطرات و خطرات را شناسایی و در راستای رفع آن به منظور عدم وقوع حوادث جلوگیری کرد.
مدیرعامل شرکت گاز کردستان، به حوادث رخ داده در سال گذشته براثر گاز طبیعی در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته 40 مورد حادثه در سطح استان براثر گاز طبیعی در میان مشترکان رخ داد که نسبت به سال 89 حدود پنج مورد افزایش داشته است.
مهدوی گفت: به رغم افزایش آمار حوادث براثر گاز طبیعی، در زمینه فوت مشترکین گاز شاهد کاهش آمار بودیم بطوریکه در سال 89، 21 نفر بر اثر گاز طبیعی در استان فوت کردند که این رقم در سال گذشته به 11نفر کاهش یافت.
وی به انجام 2 هزار و 397 مورد عملیات تاین و تزریق گاز طبیعی در سال گذشته در استان اشاره کرد و گفت: در این موارد هیچ حادثه ای رخ نداد.
مدیرعامل شرکت گاز کردستان، با اشاره به حجم فعالیت های گازرسانی در سطح استان از پیمانکاران این پروژه ها خواست براساس دستورالعمل های HSE عمل نمایند و بند بند آن را اجرا کنند و اظهار داشت: 621 روستا، 22 شهر، 48 جایگاه سی ان جی و 9 شهرک صنعتی فعال گازدار در استان وجود دارد.
مهندس مهدوی با اشاره به اینکه رعایت الزامات HSE خیلی سخت و هزینه بر نیست، گفت: برخی از اشتباهات ریز و کوچک و خطاهای جزئی در اثر سهل انگاری می تواند منجر به فجایعی شود که باید جلو آن را گرفت.
وی تاکید کرد اجرای کار باید همراه با سلامت کارکنان، حفظ محیط زیست و حفظ و نگهداری تجهیزات باشد و محیطی امن برای فعالیت کارکنان فراهم کرد.
پایان پیام/
نظر شما