سبک زندگی اسلامی با هدایت فلسفه به مسیر نیازها تعریف می شود

تحقق الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و سبک زندگی به عنوان دغدغه رهبری مبتنی بر مبانی فلسفی هستند؛ اگر نتوانیم در این راستا دانش فلسفه را به سمت نیازهای کشور سوق دهیم، دچار مشکل می شویم.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران با بیان اینکه وضعیت توسعه علمی در کشور سیر صعودی دارد، به خبرنگار شبستان گفت: گسترش و توجه هرچه بیشتر به توسعه علوم پایه، علوم انسانی و علوم طبیعی ضرورت دارد. 

وی با اشاره به منویات رهبری در حوزه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و سبک زندگی اسلامی اظهار کرد: اگر نتوانیم در این راستا دانش فلسفه را به سمت نیازهای کشور سوق دهیم، قطعا در حوزه مباحث دیگر نیز دچار مشکلاتی می شویم، چراکه موارد یاد شده از سوی رهبری مبتنی بر مبانی فلسفی هستند.

حجت الاسلام خسروپناه تصریح کرد: تا زمانی که وضعیت فلسفه ارزیابی نشود نمی توان نسبت به آینده این علم در کشور نظری قاطع ارائه کرد، اما در هر صورت وضعیت رشد دانش فلسفه در ایران روندی رو به رشد را دارد ضمن آنکه اقبال و شوق نسبت به فلسفه اسلامی در خارج از کشور بیش از گذشته شده است و در داخل نیز افزایش نشریات و مراکز علمی پژوهشی در حوزه های فلسفه، منطق و عرفان از سیر فزاینده توجه به فلسفه حکایت می کند. 

رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه خاطرنشان کرد: غربی ها به ویژه مستشرقان در گذشته ابن رشد را پایان بخش فلسفه اسلامی می دانستند، اما امروز چنین سخنی نیست و شخصیت هایی مانند میرداماد، میرفندرسکی، ملاصدرا و... به عنوان چهره های فلسفی در اسلام مطرح هستند و حتی کتاب های آنها به زبان های مختلف در خارج از کشور ترجمه می شود.

پایان پیام/

کد خبر 193344

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha