به گزارش خبرگزاری شبستان، ولی الله فرزانه، معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران امروز(22آبان) در جلسه کار گروه اشتغال و سرمایه گذاری مازندران اظهار کرد: انتظار می رود که مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی فرصت های شغلی در استان را شناسایی و معرفی کنند.
وی با اشاره به قابلیت های شغلی در بخش کشاورزی مازندران گفت: به رغم وجود هزاران فارغ التحصیل بخش کشاورزی اما علم و دانش وارد مزرعه نشده است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران با بیان اینکه مراکز خدمات کشاورزی و مشاوره ای بر اساس قانون باید به بخش های خصوصی واگذار شود، ادامه داد: 122دهستان در مازندران وجود دارد که در هر یک از این دهستان ها باید یک مرکز خدمات کشاورزی راه اندازی شود.
وی بیان کرد: اکنون یک هزار و 200 واحد شالیکوبی در استان فعال است که هر یک از این کارخانه ها ظرفیت جذب یک مهندس کشاورزی را دارند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران به وجود فرصت شغلی در دانشگاه علوم پزشکی به ویژه بخش های مامایی و پرستاری اشاره کرد و گفت: در این دو بخش نیز می توان هزاران نیرو بیکار را مشغول بکار کرد .
فرزانه خواستار شد: مدیران با شناسایی فرصت های شغلی و مطرح کردن آن در کارگروه و شورای برنامه ریزی مصوبه آن را بگیرند.
وی مشاغل خانگی را یکی دیگر از ظرفیت های شغلی دراستان دانست و گفت: امسال 820 میلیارد ریال برای مشاغل خانگی و یک هزار و 460 میلیارد ریال برای بخش کشاورزی تسهیلات ارزان قیمت برای مازندران تخصیص یافته است که باید جذب شود لذا مدیران دستگاه های اجرایی و بانک ها در ارائه تسهیلات به این بخش اهتمام داشته تا فرصت سوزی نشود.
فرزانه با اشاره به سند توسعه اشتغال مازندران تصریح کرد: این سند در حال تدوین شدن است.
علی بابایی کارنامی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه گفت: امسال باید زمینه حدود 98 هزار شغل را در استان ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه تا کنون بیش از 38 هزار فرصت شغلی در استان فراهم شده است، ادامه داد: سازمان صنعت، معدن و تجارت بیشترین شغل را ایجاد کرده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با انتقاد از عدم همکاری بانک های عامل در پرداخت تسیهلات اظهار کرد: انتظار می رود تا بودجه های تخصیص یافته برای تسهیلات اشتغال به موقع پرداخت شود.
پایان پیام/
نظر شما