به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان،سیدابوالفضل ولیئی در کمیته مدیریت حوزه آبخیز طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک حبلهرود اظهار داشت: این کمیته با همکاری فرمانداری شهرستان سمنان و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: کمیته مدیریت حوزه آبخیز طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک حبلهرود با حضور معاون فرماندار سمنان، کارشناسان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، رؤسای ادارات مرتبط و نماینده بهرهبرداران جوامع محلی تشکیل شده است.
به گفته رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان، این کمیته با هدف برنامهریزی و مدیریت یکپارچه همه فعالیتهای شکل گرفته در حوزه از طریق ایجاد تعادل هیدرولوژیکی، بیولوژیکی و توسعه انسانی در کل منطقه تشکیل شده است.
ولیئی ادامه داد: این کمیته ارتقای همکاریهای بینبخشی و استفاده از ظرفیتهای محلی و بخش خصوصی را در دستور کار خود قرار داده است تا بتواند از توانمندیهای جغرافیایی و طبیعی منطقه بهرهمند شود.
وی اضافه کرد: شناخت ظرفیتهای مالی و اجرایی دستگاههای گوناگون مرتبط در راستای ارتقای شاخصهای طبیعی و انسانی در این کمیته مدنظر قرار میگیرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان افزود: این اقدامات انجام میشود تا ضمن دستیابی به الگوهای مناسب برنامهریزی، مدیریت، اجرا، بهرهبرداری و پایش و ارزشیابی منابع آب و خاک در حوزه آبخیز حبلهرود، به قابلیت تعمیم و توسعه نتایج حاصل از آن به برنامه ملی حفاظت از منابع طبیعی از طریق مشارکت مردم در حوزههای آبخیز کشور برسیم.
ولیئی ادامه داد: طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک حبلهرود بر اساس برنامه مشترک میان دولت جمهوری اسلامی ایران و برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) از سال 1376 در استانهای سمنان و تهران در سطح 1.22 میلیون هکتار به عنوان منطقه پایلوت آغاز شده است.
.وی تصریح کرد: این طرح در حال حاضر وارد فاز دوم اجرایی شده و در شهرستان سمنان، روستاهای ایج، امامزاده عبدالله، جوین، عبدلآباد و لاسجرد به عنوان روستاهای نمونه زیرپوشش قرار داده است.
پایان پیام/
نظر شما