به گزارش خبرگزاری شبستان، مجابی از تمدید مهلت ارائه آثار تا 20 آذر ماه خبر داد و گفت: مدیریت شهری تهران با برگزاری این جشنواره تصمیم دارد به تقویت و تثبیت نهاد پژوهشهای کاربردی شهری با مشارکت سیاستگذاران، مدیران و پژوهشگران بپردازد.
وی با بیان اینکه توسعه سرمایه انسانی و توسعه و تعمیق فرآیند ارزیابی سیاستها و برنامههای شهری از طریق نظام پژوهش مشارکتی و سیاست پژوهی درمدیریت شهری ازدیگر هدفهای این جشنواره است، افزود: به دلیل استقبال بسیار خوب در سالهای گذشته و تجربههای موفق پژوهشی شهرداری جشنواره امسال در سطح بین المللی و با همکاری برنامه جهانی اسکان بشر ملل متحد برگزار میشود.
مجابی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین موارد در فعالیتهای اجرایی شهر تهران علم محور بودن پروژههاست، گفت: با توجه به ابلاغ شهردار تهران در چند سال گذشته پروژهها و فعالیتها بر اساس منشور علمی شهرداری تهران پیش میروند.
وی با بیان اینکه، منشور علمی شهرداری تهران مبتنی بر ساختن تمامی فعالیتها به دستاوردهای علمی و پژوهشی است تاکید کرد: جشنواره پنجم بر علم محور بودن و تازگی پژوهشها و ایده ها در سطح بین المللی است تا بتوانیم تغییرات خوبی را در آینده شاهد باشیم.
رئیس ستاد جشنواره پنجمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری با اشاره به اینکه نخستین جشنواره سال 86 در راستای توجه به منشور علمی برپا شد و تا به امروز همچنان فعال است، افزود: پژوهش ، خلاقیت و نوآوری از مهمترین نیازهای هر جامعه برای رسیدن به پیشرفت و توسعه است. سرمایه گذاری در این بخش عامل اساسی و محور پیشرفت محسوب می شود و در حال حاضر میزان سرمایه گذاری در این حوزه از شاخصه های اصلی توسعه یافتگی است.
وی با اشاره به سیاستها و برنامههای این جشنواره گفت: برنامهریزی شهری، دولت محلی شهری، مدیریت شهری، کیفیت زندگی شهری، استراتژیهای توسعه شهری، گردشگری شهری پایدار، حمل و نقل و ترافیک شهری، ورزش، تفریحات وسرگرمی در شهر، عمران شهری، اخلاق و معنویت در شهر، اقتصاد شهری، سلامت و بهداشت در شهر، مالیه و مدیریت شهری، ایمنی و امنیت شهری، فناوریهای نوین و شهر، مدیریت بحران، شهر مجازی، برنامهریزی مخاطرات محیطی، شهرسازی و معماری، محیط زیست و توسعه پایدار، طراحی شهری، انرژی پایدار و شهر، برنامهریزی و طراحی منظر شهری، مدیریت مواد زائد و پسماند، مبلمان و زیباسازی شهری، بافت فرسوده شهری، هنر و شهر، حاشیهنشینی و شهر، جامعهشناسی شهری، جهانی شدن و شهر، جامعه و فرهنگ شهری، برندینگ شهری، مشارکت و دموکراسی محلی، روابط بینالملل و دیپلماسی شهری، شوراها و شهرداریها و آینده پژوهی و شهر 36 محوری هستند که برای جشنواره پنجم پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری در نظر گرفته شده است.
مجابی اظهار کرد: از کاربستهای مطالعاتی پژوهشی به منظور ارتقای سطح برنامهها و فعالیتها در شهرداری تهران و بهبود ساختار مدیریت مطالعاتی و پژوهشی شهرداری تهران نیز حمایت می شود.
وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره نیاز به بررسی و پژوهش برای حل برخی مشکلات در شهر تهران و ایجاد زندگی با رفاه برای شهروندان را مهیا میکند، گفت: شهرداری تهران در چند سال گذشته اقدام به برگزاری جشنواره برترین پژوهشها در حوزه مدیریت شهری کرد که نتایج بسیاری از این تحقیقات برتر بررسی شدند و مراحل عملیاتی شدن را نیز طی کردند.
رئیس پنجمین جشنواره پژوهش و نوآوری در حوزه مدیریت شهری اظهار کرد: علاقهمندان تا 0 آذر ماه فرصت دارند تا آثار خود را از طریق سایت مرکز مطالعات به آدرس www.rpc.tehran.ir و یا به صورت حضوری ارسال کنند ، ضمن آن که با توجه به اهمیت دستیابی به شهر الکترونیک ، نمایشگاه مجازی نیز در این جشنواره پیش بینی شده که همه آثار جشنواره از سال گذشته تا کنون در آن بارگذاری شده است.
بنابر گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران مجابی خاطر نشان کرد: پنجمین جشنواره ملی و نخستین جشنواره بین المللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری با مشارکت فعال دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه هنر، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه خوارزمی و دانشگاه علوم انتظامی و کلان شهرها و برنامه جهانی اسکان بشر ملل متحد در تاریخ 4 دی 91 در برج میلاد برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما