باید برای به تصویر کشیدن نماز و نیایش از قدرت تخیل بهره برد

حمید بهمنی با بیان اینکه باید برای به تصویر کشیدن نماز و نیایش از قدرت تخیل، تحلیل و مطالعات دینی بهره برد ، گفت: ابزار سینما فرصتی مناسب برای بیان مفاهیم دینی با شیوه صحیح است.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،کارگردان برجسته سینمای ایران، گفت: همانگونه که مسیر دین و آثار موضوعی نماز ونیایش روشن است باید آثار تولیدی و ارسالی به این جشنواره نیز روشن و محتوایی باشد.

 

 حمید بهمنی استفاده از ابزار سینما را فرصتی مناسب برای بیان مفاهیم دینی با شیوه صحیح عنوان کرد.

 

وی افزود: استفاده از ابزار هنر به ویِژه سینما بهترین وسیله برای انتقال مفاهیم و مبانی دینی به مخاطبان است.

 

این کارگردان همچنین بیان کرد: همانگونه که استفاده از ابزار سینما می تواند در بیان مفاهیم دینی به مخاطب تاثیر شایانی داشته باشد به همان اندازه نیز ممکن است به این مبانی آسیب جدی وارد کند.

 

بهمنی در ادامه با تاکید بر اینکه باید از موقعیت سینما، فیلم و تلویزیون برای رساندن مفاهیم نماز و نیایش به نحو مطلوب استفاده شود گفت: فیلم ساز و کارگردان باید برای به تصویر کشیدن نماز و نیایش از قدرت تخیل، تحلیل و مطالعات دینی بهره ببرد.

 

وی شناخت صحبح مبانی دینی را از جمله نکاتی عنوان کرد که کارگردان و فیلم ساز را در مسیر درستی قرار می دهد .

 

کارگردان فیلم سینمایی غریبه اضافه کرد: اگر کارگردان از تحقیقات مطلوبی بهره نبرد یک اثر بی کیفیت ساخته شده و در نتیجه به شکست منجر می شود .

 

 

وی بهره گیری از صراحت لهجه و بیان را از جمله عناصر مهمی دانست که مخاطبان را به سمت یک اثر جلب می کند.

 

بهمنی در ادامه ابراز داشت: کارگردانی که می خواهد اثری دینی به جا بگذارد باید قبل از اینکه به تولید این اثر اقدام کند خود به مبانی دینی اعتقاد داشته باشد.

 

کارگردان گلوگاه شیطان بر ضرورت ساخت فیلم های محتوایی تاکید و بیان کرد: برای تولید فیلم های محتوایی باید داستانی سنجیده و تاثیر گذار انتخاب و سپس برای طراحی و تدوین آن به صورت فیلم نامه و فیلم تلاش کرد.

 

وی با بیان اینکه حرکت در مسیر دین و مبانی دینی به ویژه نماز و نیایش مسیری روشن است خاطرنشان کرد: تولید کننده فیلم های دینی باید به همان اندازه که مسیر دین روشن است فیلم های شفاف و غنی بسازند.

 

پنجمین جشنواره ملی نماز ونیایش به روایت دوربین از 2 تا 5 بهمن ماه توسط انجمن سینمای جوانان ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در قم برگزار می شود.


سعید دستوری عکاس:جشنواره عکس باید توسط نهادهای تخصصی برگزار شود

سعید دستوری مدرس عکاسی و عکاس در مورد کارکردهای برگزاری جشنواره ها عکس عنوان کرد : میزان اثر گذاری هر جشنواره بسته به نوع برگزاری و اهدافش دارد . بیشتر جشنواره هایی که در کشور برگزار می شود جنبه تبلیغاتی دارد و موسسه و وزارت خانه ای تصمیم می گیرد برای کارهایش جشنواره ای برگزار کند و معمولا در این جشنواره به هنر راستین عکاسی بهایی داده نمی شود . اغلب برگزار کنندگان این نوع جشنواره شناخت جامع و دقیقی از عکاسی ندارند.

 

این مدرس با اشاره به برگزاری جشنواره های عکاسی توسط نهادهایی که در این حوزه فعالیت می کنند افزود : نهادی مثل انجمن سینمای جوانان ایران که در حوزه فیلمسازی و عکاسی جوانهای علاقمند سالها است فعالیت می کند، می تواند با سیاست گذاری درست این نوع جشنواره ها را موثر برگزار کند در حالی که جای خالی برگزاری جشنواره های عکاسی در دانشگاهها به شدت احساس می شود.

 

 بنا بر گزارش ستاد خبری دومین جشنواره عکس و نماز و نیایش ،دستوری با تاکید بر ترویج عکاسی در تمام بخش های کشور تاکید کرد : با این رویکرد جوانهای بخش های مختلف کشور فرصت عکاسی پیدا می کنند . بارها در جشنواره های مثل جشنواره عکس مترو داور بودم که این سازمان می خواسته عکاسهایی برگزیده شوند که جنبه های زیبا شناسی مترو را نشان بدهد و به سایر جنبه های زیبا شناسی عکاسی توجهی نداشتند .این نوع نگاه های سفارشی به هنر عکاسی لطمه می زند.

 

دومین جشنواره ملی عکس ایران با موضوع طبیعت زیبای ایران توسط انچمن سینمای جوانان ایران به دبیری هاشم میرزاخانی از 24 دی ماه تا 7 بهمن ماه در تهران موسسه فرهنگی و هنری صبا برگزار می شود.
پایان پیام/
 

کد خبر 196768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha