به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سردار سرتیپ دوم پاسدار قاسم نصری امروز (29 آبان)در نشستی خبری به معرفی مرکز بصریت ناجا پرداخت و اظهار داشت: در حال حاضر 40 هزار نفر از استان قم از مدیران بالا، میانی و پرسنل نیروی انتظامی، فرماندهان، دانشجویان و و دانش آموختگان که در سطح دانشگاه ها هستند در مرکز آموزش بصیرت ناجا تحت آموزش هستند.
وی بیان داشت: در مرکز آموزش بصیرت ناجا همچنین دوره های تخصصی علمی و نظامی دافوس در سطوح دکتری و فرمانده ای ناجا در قالب های ترم درسی آموزش داده می شود.
سردار سرتیپ دوم نصری با بیان این که دوره های بصیرتی مختلف با استفاده از مربیان با تجربه و برجسته آموزش داده می شود خاطرنشان کرد: این دوره ها به صورت یک ماه متمرکز و دو ماهه غیر متمرکز در مرکز آموزش بصیرت ناجا برگزار می شود.
وی با اشاره به راه اندازی دوره های بصیرتی در مراکز استان ها افزود: در سال گذشته هشت هزار نفر و در سال جاری 12 هزار نفر در دوره های آموزشی بصیرت مراکز استان ها آموزش دیدند.
سردار سرتیپ دوم نصری عنوان کرد: در این دوره ها مباحث و موضوعاتی همچون عقاید، احکام، قرآن، سیاسی، اخلاقی و اخلاق خانواده با استفاده از منابع متقن و اساتید حوزه و دانشگاه آموزه داده می شود.
فرمانده مرکز آموزش بصیرت ناجا ابراز داشت: طرح و بررسی مسائل سیاسی و معرفت افزایی سیاسی از دیگر ویژگی های این دوره های آموزشی هستند.
وی بیان کرد: برنامه های آموزشی مرکز آموزش بصیرت ناجا در سه محورِ غر متمرکز، استان های کشور و استان قم به عنوان مرکز صورت می گیرد.
سردار سرتیپ دوم نصری با اشاره به برگزاری دوره های چهارساله آموزشی بصیرت برای همسران فرماندهان افزود: زیارت و استفاده از برنامه های حرم مطهر حضرت معصومه علیها السلام، زیارت مسجد مقدس جمکران، زیارت اماکن متبرکه، غبار روبی گلزار شهدا و دیدار با مراجع اعزام تقلید از برنامه های جانبی مرکز آموزش بصیرت ناجا هستند.
وی گفت: مرکز آموزش و بصیرت ناجا در قم تنها مرکزی است که در کشورجهت آموزش بصیرت برای پرسنل نیروی انتظامی وجود دارد در 5 سالی که از تاسیس این مرکز می گذرد حدود 60 هزار نفر در این مرکز و زیر مجموعه های آن در استان های دیگر آموزش دیده اند.
سردار سرتیپ دوم نصری با بیان این که بصیرت برگرفته از علم، معرفت و عرفان است عنوان کرد: این مرکز برای آموزش دانش آموختگان خود با اساتید حوزه و دانشگاه ارتباط و همکاری نزدیکی دارد.
وی با اشاره به ایجاد کمیته توانمند سازی اساتید و دانشجو ها در مرکز بصیرت ناجا جهت تجزیه و تحلیل مباحث آموزشی تصریح کرد: در این زمینه در بخش حوزوی از اساتیدی مانند حجج اسلام قرائتی، کعبی، عرفان، فرحزاد، رفیعی و طائب و در بخش دانشگاهی از اساتیدی همچون حجج اسلام عبدی، نجار و هرندی استفاده می کنیم.
سردار سرتیپ دوم با بیان این که زمان دوره های آموزشی با توجه به فرماندهانی که در آموزش شرکت می کنند تعیین می شود خاطرنشان کرد: پس از پایان دوره ها گواهی نامه ای هم به دانش آموختگان اهدا خواهد شد.
وی با اشاره به این که مرکز آموزش بصیرت ناجا تحت نظارت مستقیم دانشگاه پلیس تهران و سردار احمدی مقدم فرمانده ناجا فعالیت خود را انجام می دهد یادآور شد: از دو سال گذشته که محل فعلی مرکز، پس از انتقال فرماندهی انتظامی استان قم به محلی دیگر، در اختیار ما قرار گرفت تا کنون اقدامات عمرانی خوبی از جمله ساخت سالن امفی تئاتر با ظرفیت 450 نفر و 5 کلاس اموزشی با ظرفیت 74 نفر در این مرکز انجام شد.
پایان پیام/
نظر شما