کانون های فرهنگی هنری مساجد نقش بسزایی در کاهش آسیب های اجتماعی دارند

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان اردبیل گفت: کانون های فرهنگی هنری مرکز تربیت دینی و اسلامی جوانان هستند و مدیران مسئول این کانون ها متولیان امور فرهنگی مساجد هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، بهمن دستاری معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد اردبیل شب گذشته ( 30 آبان) در گردهمایی مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار داشت: کانون های فرهنگی هنری می توانند در کاهش آسیب های اجتماعی در عرصه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نقش بسزایی داشته باشند.


وی افزود: براساس سخنان مقام معظم رهبری باید مسجد محور تمام فعالیت ها و برنامه های ما باشد و کمیته امداد استان نیز برنامه هایی را برای رسیدن به این مهم تدوین کرده است که یکی از آنها همکاری با کانون های فرهنگی هنری در اجرای برنامه های فرهنگی است.


دستاری با اشاره به شکل گیری مساجد و جایگاه ارزشمند آن در بین مسلمانان، تصریح کرد: مسجد در اسلام کانون عبادت است و از صدر اسلام تاکنون نه فقط برای برپایی نماز بلکه کانون عبادت و کانون هر عملی که برای رضای خدا صورت می گیرد، به کارگیری می شود.


معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد اردبیل با بیان اینکه اولین مسجد جامع، مسجدالنبی در شهر مدینه است، اضافه کرد: مسجد از صدر اسلام دارای اهمیت بسیاری بوده است، به طوری که پیامبر (ص) خانه خود را در کنار مسجد بنا کرده بود.


وی با اشاره به این نکته که جایگاه مسجد در عملکرد همه جوامع اسلامی قابل مشاهده است، ابراز داشت: فعالیت ها و برنامه های ما باید در مساجد افزایش یابد تا مساجد از پویایی هرچه بیشتر برخوردار شوند.


این مسول با بیان این نکته که مساجد بزرگ ترین پشتیبانی را در 8 سال دفاع مقدس انجام دادند، گفت: محور عمل برنامه های ما باید مسجد باشد چراکه تنها از این طریق است که می توان با انواع آسیب های اجتماعی که امروزه وجود دارد، مقابله کرد.


دستاری با بیان اینکه ارتباطات اجتماعی امروزه کاهش یافته است و همسایگان و افراد فامیل کمتر از حال و روز یکدیگر جویا می شوند، بیان داشت: در احکام اسلامی فرمول هایی برای مبارزه با فقر تدوین شده است و لازمه این فرمول ها حضور بیشتر افراد جامعه در مساجد، تقویت جایگاه امام جمعه مساجد، احیای سنت های حسنه گذشته و ارتباط بیشتر با خیرین جامعه است.


معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد اردبیل با اشاره به ضرورت همکاری مردم در توسعه فعالیت های کانون های فرهنگی هنری، گفت: ما با افزایش مشارکت های مردمی می توانیم تاثیرگذاری برنامه های خود را افزایش دهیم و لازمه تحقق این سیاست سازماندهی و هماهنگی اعضای کانون ها و نیروهای مردمی است.


وی در بخش دیگری از سخنان خود به احسانات و نذورات محلات در ماه محرم اشاره کرد و بیان داشت: این نذورات می تواند با همسویی و مدیریت مناسب در رفع نیازی از نیازهای نیازمندان جامعه موثر واقع شود و اگر بتوانیم مردم را تشویق کنیم که کمک های نقدی و غیر نقدی خود را در محلات خود هزینه کنند، نتیجه آن مطلوب تر خواهد بود.


این مسئول در پایان سخنان خود اظهار داشت: کمیته امداد استان اردبیل آمادگی هرگونه همکاری با کانون های فرهنگی هنری را دارد که از جمله آنها می توان به ارائه تسهیلات کم بهره، وام های قرض الحسنه کارگشایی و بسترسازی برای اشتغال نیازمندان اشاره کرد.


گفتنی است؛ شرکت کنندگان در این گردهمایی به بحث و تبادل نظر درباره مشکلات هیئت امناها با مدیران مسئول کانون های مسئول کانون های فرهنگی هنری پرداختند.


پایان پیام/ 

کد خبر 197596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha