افزایش 20 درصدی سرقت خرد در آبان ماه

فرمانده ناجا از افزایش سرقت‌های خرد در سطح جامعه و افزایش 20 درصدی این جرم در آبان ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی امروز در همایش روسای امنیت اخلاقی سراسر کشور با اشاره به اینکه کربلا تنها یک واقعه نیست و امام حسین (ع) برای امر به معروف و نهی از منکر، مبارزه با ظلم و فساد و تغییر ارزش ها قیام کرد گفت: این هدف امام حسین (ع) از زمان آغاز سفر ایشان از مدینه به مکه و در کربلا نیز به خوبی مشخص است و به گفته ایشان هدف از قیام خوشگذرانی و قدرت طلبی نیست بلکه اصلاح دین و حرکت در مسیر حضرت علی (ع) است.


وی تصریح کرد: در حوزه فعالیت پلیس امنیت اخلاقی دو دسته منتقد وجود دارد که دسته اول افرادی هستند که نقدهایی بعضا سازنده در خصوص گشت ارشاد و روش های اجرای ماموریت‌ آنها دارند اما دسته دوم با اصل ارشاد مشکل دارند و به هر نحوی که شده از فعالیت‌های پلیس امنیت اخلاقی در این زمینه انتقاد کرده و ایراد می‌گیرند


فرمانده ناجا با بیان اینکه امر به معروف دو شرط دارد و آن احتمال اثر در مقابل، خوف ضرر است، تصریح کرد: برخی معتقد بودند که اثر کشته شدن امام حسین (ع) کوتاه باشد، اما، اثر حرکت امام استقبالی است و در آینده خود را نشان داد.


وی در این خصوص افزود: باید برای حفظ استقلال هزینه بدهیم مانند شهید مدرس و میرزاکوچک خان که هرکدام شاخصی برای استقلال شدند، اگر افراد تکلیف مداری باشیم آثار و نتایج اقدامات را نباید نزدیک ببینیم.


سردار احمدی مقدم با اشاره به اینکه نهضت عاشورا و کاروان کربلا در طول تاریخ حرکت دارد و مبارزه حق و باطل از زمان خلقت بشر آغاز شده است، عنوان داشت: اگر این مبارزه وجود نداشت امتحان الهی نیز بی معنا بود و اساس خلقت همین مبارزه دائمی است.


فرمانده ناجا هدف نهائی را غلبه حق بر باطل دانست و گفت: اهل حق نیز باید دارای بصیرت لازم، صبر و طاقت باشند.


وی با اشاره به اینکه در حال حاضر جریان باطل دارای قدرت زیادی است و تمام ابزارهای زر، زور و تزویر را در اختیار دارد، خاطر نشان کرد: ظاهر فعالیت های جریان باطل، تابلوی فریبنده ای است به اسم آزادی، دموکراسی و حقوق بشر که سرانجام آن به جهانی سازی زندگی لیبرالی غربی می انجامد.


این مقام انتظامی با اعلام اینکه دشمن امروز از تمام فشارهای اقتصادی، قدرت سیاسی و نظامی خود استفاده می کند اظهار داشت: اما دشمن به دنبال آن است که بر روی فرهنگ ما برنامه ریزی و کار کند تا در این صورت در ضمیر ناخودآگاه ما این آرزو را ایجاد کند که «ای کاش ما نیز مانند آنان بودیم» در این صورت دشمن دیگر نیازی به لشگرکشی ندارد.


وی ادامه داد: اما دشمن با وجود آنکه در اوج قدرت است و از تمام رسانه ها و ابزار مهندسی افکار عمومی استفاده می کنند اما ناموفق است برای مثال یک خودسوزی در تونس حرکتی ایجاد کرد که منجر به بیداری تمام منطقه شد.


فرمانده نیروی نیروی انتظامی  با اشاره به شکست اخیر اسرائیل در غزه اظهار کرد: تولد مقاومت اسلامی در لبنان و حماس در غالب انتفاضه موید این مطلب است که با وجود آنکه دشمن فعالیت های خرابکارانه خود را انجام می دهد اما باز خدا هست.


وی با اشاره به اینکه برخی از افراد با داشتن رسانه و تریبون می خواهند فعالیت های پلیس امنیت اخلاقی را زیر سئوال ببرند، افزود: البته انتقاد خوب است اما برخی از افراد با ایراد گرفتن از گشت ارشاد می خواهند اصل مسئله ارشاد را زیر سئوال ببرند در حالی که هدف اصلی ما از اجرای این طرح امر به معروف و نهی از منکر است که این امر علاوه بر یک حرکت انتظامی و اجرای قانون، یک وظیفه شرعی نیز می باشد.


سرداراحمدی مقدم در خصوص کارکنان پلیس امنیت اخلاقی نیز اظهار کرد: این افراد باید احکام مربوط به امر به معروف و نهی از منکر و حقوق افراد را بشناسند و همچنین بر مسائل روانشناختی و جامعه شناختی نیز تسلط داشته باشند همانطور که حضرت امام خامنه ای (مدظله) فرمودند: «اگر می خواهید چیزی را به کسی بگوئید طوری نگوئید که منجر به نفرت افراد شود»، در قرآن نیز به این نکته اشاره شده که با زبان نرم با مردم سخن بگوئید.


این مقام انتظامی با اشاره به اینکه برخورد با افراد باید به گونه ای باشد که موجب اصلاح افراد شود نه اینکه لجاجت آنان را برانگیزد، اظهار داشت: هزاران خدمت و کار خوب با یک بی تدبیری از بین می رود و یک مسئله در گوشه ای از نیروی انتظامی منجر می شود تا کل ناجا جوابگوی آن باشد.


سردار احمدی مقدم تاکید کرد: پلیس امنیت عمومی در ماموریت های خود تاکنون بسیار موفق عمل کرده است.

 

این مقام مسئول ادامه داد: بخشی از مخالفت ها و انتقادها طوری است که افراد با اصل کار مشکل دارند و برخی دیگر با نحوه برخورد، هرچند که اگر این دو طرح اجرایی نشود باز عده ای دیگر به مخالفت برخواسته که چرا این طرح ها اجرا نمی شود.

 

وی با اشاره به اینکه در برخی از شرایط مختلف کشور بحث امنیت اخلاقی نیز افت و خیز دارد، تصریح کرد: به عنوان مثال در حال حاضر نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری هستیم و همین امر منجر می شود برخی فکر کنند که طرح های امنیت اخلاقی، افت پیدا می کند در نتیجه برخی از افراد هتاک، جری می شوند این درحالی است که ما باید از این نوسانات گذر کنیم و حرکت ما در این خصوص روی خط منطقی قرار بگیرد و موسمی نباشد.


فرمانده ناجا با اشاره به اینکه پلیس امنیت عمومی در خصوص برخورد زیرپوستی فساد در جامعه بسیار موفق عمل کرده به بطوریکه این فعالیت ها در کنترل درآمده است، اظهار داشت: وضعیت اخلاقی جامعه رو به بهبود است این درحالی است که برخی از افراد با ارائه آمارهای دروغین به دنبال نشان دادن وضعیت بد اخلاقی در جامعه هستند.


وی افزود: این آمارها دروغ و سیاه نمایی است و برخی از افراد با ارائه آمار از بدترین مناطق کشور آن را شاخص کل قرار داده و به کل کشور تعمیم می دهند این درحالی است که براساس آمارهای ما، وضعیت در این خصوص حتی نسبت به گذشته بهبود یافته است و موید این مطلب راهپیمایی ها، حضور مردم در نماز عید فطر و حضور حداکثری آنان در عزاداری های ماه محرم است که با تفسیر این افراد، تمام کسانی که در این مراسم شرکت می کنند فاسد هستند و این درست نیست.


فرمانده نیروی انتظامی کشورمان همچنین گفت: برخورد با ماهواره و مسائل ظاهری در سطح شهر بیشترین موضوعات در حوزه ماموریت پلیس امنیت اخلاقی است و کمترین پرونده ها در این موضوعات تشکیل می شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 201175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha