به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، زهره عباسی کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی اردبیل اظهار داشت: این مسابقه با حضور 80 نفر از دانشجویان برگزار شد که داوران در دو بخش برادران و خواهران، ضمن حضور در محل آزمون، پس از اخذ آزمون مسابقه، امتیاز شرکت کنندگان را اعلام کردند.
وی اضافه کرد: در راستای برگزاری مسابقات قرآنی دانشگاه علوم پزشکی و بمنظور توسعه تعامل و همکاری با ادارات و نهادهای آموزشی، تعداد 4 نفر داور قرآنی جهت ارزیابی استعداد و توانائی متسابقین به این مسابقه اعزام شدند.
* * *
درخشش قاریان و حافظان قرآن در مسابقات استانی اوقاف و امور خیریه
حجت الاسلام عزیز صابر مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی اردبیل با اعلام خبر اظهار داشت: در این مسابقات حافظان و قاریان دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی اردبیل از جمله بهنام رحمانی در رشته ترتیل بالای 16 سال مقام اول، رسول تمجیدی در رشته قرائت بالای 16 سال مقام اول و پویا محرابیان در رشته قرائت زیر 16 سال مقام اول را کسب کرده و مقامهای دوم و سوم دیگری نیز توسط قرآن آموزان دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان کسب شد.
صابر ادامه داد: در راستای برگزاری مسابقات استانی قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه اردبیل با حضور حافظان و قاریان برتر از سراسر استان، شرکت کنندگان از دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی اردبیل موفقیتهای شایسته ای کسب کردند.
* * *
گفتمان دینی «حجاب در فرهنگ دینی» به همت اداره تبلیغات اسلامی نیر در این شهرستان برگزار شد
زهرا شاهدی از اساتید گفتمان در این گفتمان اظهار داشت: با توجه به تأثیر متقابل ظاهر و باطن بر یکدیگر، بین حجاب و پوشش ظاهری و عفت و حیای باطنی ارتباط وجود دارد به این مفهوم که هر چه حجاب و پوشش ظاهری بیشتر و بهتر باشد، در تقویت و پرورش عفت، تأثیر بیشتری دارد و هر چه عفت درونی و باطنی بیشتر باشد، حجاب و پوشش ظاهری هم بیشتر و بهتر خواهد بود. از مجموع تعالیم دینی و اخلاقی چنین فهمیده می شود که مبنای حجاب (پوشش) ظاهری همان عفت و حیای درونی است و به همین دلیل ریشه و اساس آن است.
شاهدی تصریح کرد: اسلام زن را انسانی کامل و دارای همه حقوق و مسوولیت های بشری می داند که می تواند با حفظ و پرورش گوهر وجود خود به بالاترین موقعیت های معنوی پرواز کند. زن در این جایگاه کوثر، یعنی سرچشمه همه خوبی ها و برکات دنیا و آخرت است و پیامبر خدا هم بر دست او بوسه می زند برای همین است که زن گوهری است که باید قدر دانسته شود و به ابزاری برای هوسرانی و خدمتکاری برای مردان تبدیل نشود. حجاب برای این است.
وی ادامه داد: از مقایسه دو واژهی «حجاب» و «عفاف» معلوم می شود که هر دو در اصل معنای منع و جدایی مشترکاند با این تفاوت که منع و بازداری در حجاب مربوط به ظاهر است، ولی منع و بازداری در عفت، مربوط به باطن و برخاسته از درون است.
پایان پیام/
نظر شما