به گزارش خبرگزاری شبستان، مهندس مهرداد امانی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری توسعه صادرات شریف و دبیر این جشنواره با اعلام این خبر افزود: به دنبال برگزاری موفق سه جشنواره قبلی در دانشگاه صنعتی شریف، جشنواره چهارم با ابعاد گستردهتر و رویکرد ملی و سراسری با اهدافی نظیر آموزش و ارتقای توان کارآفرینان برای نوشتن طرح تجاری و برنامهریزی اجرایی، شناسایی و معرفی کارآفرینان جوان و ناشناخته، پرورش نسل جدیدی از کارآفرینان و آشنایی صاحبان صنعت با ایدههای جدید و خلاقانه و فراهمآوردن شرایط برای کارآفرینان جهت بازاریابی و معرفی طرح به سرمایهگذاران از دی سال 1390 آغاز گردید.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره چهارم در محورهای متنوعی اعم از علوم فنی- مهندسی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، حوزههای مدیریتی، مالی و اقتصادی، فناوریهای نوین بیوتکنولوژی و نانو تکنولوژی، علوم کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی در دو حوزه شامل سرفصل ایدههای برتر و سرفصل تجاریسازی برگزار شد که در این دوره بیش از 150 طرح و ایده شرکت کننده داشت.
امانی ادامه داد: در مرحله اول داوری جشنواره 38 طرح و ایده انتخاب شدند که پس از برگزاری دوره آموزشی طرحنویسی برای مجریان این طرحها، طرح کسب و کار ایشان مورد ارزیابی توسط داوران خبره قرار گرفت. پس از مرحله دوم داوری نیز 6 طرح انتخاب گردید که با ارایه در مراسم اختتامیه با حضور داوران، به طور زنده داوری و رتبهبندی خواهند شد.
دبیر چهارمین جشنواره کارآفرینی و کسب و کار شریف افزود: در این دوره جشنواره میهمانان و حضار حاضر در مراسم نیز امکان داوری و اظهارنظر در خصوص طرحها را دارند، به طوری که یک رای از مجموع آرای داوران به تماشاچیان اختصاص خواهد یافت.
مدیرعامل صندوق پژوهش شریف گفت: در این دوره جشنواره جوایز ارزنده و متنوعی برای برگزیدگان در نظر گرفته شده است که شامل که به مواردی از قبیل سکه طلا، هدایای نقدی، تسهیلات مالی ارزان قیمت، امکان استقرار در مرکز رشد دانشگاه شریف، امکان سرمایهگذاری صندوق پژوهش و فناوری شریف و صندوق مالی توسعه تکنولوژی ایران در طرحهای برگزیده و... میتوان اشاره کرد.
وی در پایان بیان داشت: فراخوان دریافت طرحهای پنجمین جشنواره کسب و کار شریف از دی ماه سال جاری آغاز خواهد شد و علاقهمندان فرصت خواهند داشت طی مدت زمان اعلام شده خلاصه مدیریتی طرحهای خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
پایان پیام/
نظر شما