به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علیرضا ایزدی، مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، عصر گذشته (18 آذر) در کارگروه گردشگری گفت: مردم استان همدان از دیرباز در برگزاری مراسم مذهبی و ارادت به امامان معصوم (ع) ارادت خاصی داشته اند که زبانزد عام و خاص است.
وی با اشاره به برگزاری مراسم تعزیه خوانی در سطح استان در ایام محرم، اضافه کرد: در ایام محرم هر شب مراسم تعزیه در امامزاده محسن و گنبد علویان همدان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه آثار عاشورایی همدان باید در فهرست آثار ملی قرار بگیرند، تصریح کرد: این امر می تواند با به اجرا درآمدن در اماکن مذهبی خاص موجب توسعه فرهنگها و سنتهایی شود که همواره ریشه در اعتقادات مذهبی افراد دارد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: تعزیه خوانی به عنان یک فرهنگ با گوشت و خون مردم این سرزمین آمیخته شده است.
ایزدی با بیان اینکه باید در حفظ این میراث گرانبها بیشتر از گذشته تلاش داشت، اضافه کرد: حفظ این مراسم، در تقویت باورهای اعتقادی جوانان جامعه اسلامی تاثیر بسزایی دارد.
وی با اشاره به ثبت اثرهای معنوی استان همدان در فهرست آثار ملی طی سال جاری تصریح کرد: این آثار متعاقبا معرفی می شوند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: استفاده از بخش خصوصی در توسعه صنعت گردشگری تاثیر بسزایی دارد که این صنعت باید همراه با حمایت مسئولان از بخش خصوصی باشد.
رزیتا ناصرالمعمار با اشاره به ایجاد تورهای گردشگری در استان، اضافه کرد: این تورها در راستای معرفی ظرفیت های گردشگری استان ایجاد شده، چراکه این ظرفیت ها ناشنانخته مانده است.
وی با تاکید براینکه استان همدان دارای بیش از یک هزار و 300 آثر تاریخی و گردشگری است، تصریح کرد: این اثار باید به طور جامع به مردم استان، کشور و جهان معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه روستاهای هدف گردشگری در جذب گردشگر موثر است، اظهار داشت: استان همدان دارای 11 روستای هدف گردشگری است که دارای طرح می شوند.
پایان پیام/
نظر شما