به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز(22 آذر) در جمع مربیان طرح چهره به چهره استان، گفت: تبیین و احیاء سبک زندگی دینی بر اساس سیره و رفتار علوی و نبوی یکی از بهترین راهبردها برای مقابله با جنگ نرم نظام سلطه است.
وی ادامه داد: احیاء سبک دینی ابهت و شکوه اسلام را می رساند که زمینه ساز رشد و کمال انسان است و با رعایت رفتارهای جزئی دین انسان می تواند به جائی برسد و اوج عرفان همین است.
فوقی اظهار کرد: احیاء سبک زندگی دینی با توجه به آموزه های دینی و معارف اسلامی نیازمند به کارگروهی و جمعی است که کانون های فرهنگی و هنری مساجد، رسالت بسیار مهمی در این خصوص دارند و با همکاری روحانیان و ائمه جماعات مساجد در آشنائی و شناخت مردم گام های بسیار موثری برخواهند داشت.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران بیان کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص بیان سبک زندگی برای مردم مهم ترین راهکار برای مقابله با ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی است و بهترین زندگی خانوادگی اگر بدون آشنائی با سبک زندگی دینی پیش رود با معضلات جدی روبرو می شود و به بن بست می رسد.
وی ادامه داد: اگر جامعه ای و خانواده ای همه گونه امکانات داشته باشد ولی از سبک زندگی دینی بهره مند نباشد همه امکانات را هدر می دهد و از بین می برند و اگر کمترین امکانات را داشته باشند و دارای سبک زندگی دینی باشند همان امکانات اندک را به بهترین وجه به کار می گیرند و زندگی خود را سر و سامان می دهند و به نتیجه مطلوب می رسند.
فوقی بیان کرد: بسیاری از خطا کاری ها و گرفتاری ها در زندگی خانوادگی حاصل فاصله گرفتن و دوری از سبک زندگی دینی است چرا که زندگی بر اساس آموزه های دینی روابط و مناسبات را منظم می سازد و از آشفتگی و بی نظمی زندگی و تبعات آن جلوگیری می کند.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران ابراز کرد: برای استحکام و استواری خانواده و به عنوان یکی از اصول مهم سبک زندگی دینی، محبت است و از نیکوترین روش های تربیت است که بیشترین تناسب را با فطرت آدمی و سرشت انسانی دارد.
وی ادامه داد: سبک زندگی دینی، ترازوئی دقیق در شناخت آدمی و میزانی روشن برای سنجش ارزش های انسانی است و هر چه آدمی در مراتب انسانی و ایمانی بالاتر رود، خلق و خویش نیکوتر شود و به اندیشه نبوی و علوی شبیه تر شود.
فوقی عنوان کرد: از لوازم سبک زندگی دینی در محیط خانواده، فروتنی است و فروتنی دو همسر نسبت به یکدیگر از لوازم مهم در فهم و درک متقابل است زیرا خودخواهی و تمامیت خواهی و مرد سالاری و زن سالاری جائی برای تفاهم نمی گذارد و در سبک زندگی شرافت و ارزش اشخاص به فروتنی آنها نه به برتری جوئی آنها است.
پایان پیام/
نظر شما