فضاهای مذهبی مرجعی برای حل مسائل و مشکلات مردم باشند

داور کشوری هشتمین مسابقات قرآنی مدهامتان، اظهار داشت: ارتباط نوجوانان و جوانان با مساجد باید به نحو احسن تقویت شده و این اماکن مذهبی باید مرجعی برای حل مسائل و مشکلات مردم باشند.

بهروز یاریگل، داور کشوری هشتمین مسابقات قرآنی مدهامتان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: متأسفانه برگزاری جلسات قرآنی در برخی مساجد کشور کمرنگ است که این ضعف را باید به گونه ای برطرف کرد.

 

وی با بیان اینکه جای قرآن نباید در مسجد خالی باشد بلکه نماز و قرآن باید در این مکان معنوی به موازات هم حرکت کنند تا تأثیرگذاری مطلوب خود را داشته باشند، افزود: ارگان ها و سازمان های دولتی می توانند در این باره نقش مهمی داشته باشند اما با توجه به اینکه مساجد دارای نهادی مردمی هستند، بیشترین و بهترین تأثیرگذاری از جانب ائمه جماعت، هیأت امنا و خدام مساجد خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: جوانان ما در حوزه دین به چند دسته تقسیم می شوند، جوانانی که از وجود خانواده مذهبی بهره مند نیستند و خود نیز علاقه ای به مذهبی بودن ندارند، جوانانی که دارای خانواده مذهبی بوده اما خود تمایلی به مسائل دینی و حضور در مساجد ندارند، جوانانی که خانواده مذهبی ندارند اما ذاتاً دیندار و دین دوست بوده و به حضور در مساجد علاقه نشان می دهند و جوانانی که در یک خانواده مذهبی رشد یافته و خود نیز این علاقه مند به مسائل دینی هستند.

 

داور کشوری هشتمین مسابقات قرآنی مدهامتان، ادامه داد: باید در مساجد برای تمامی این اقشار برنامه ریزی و هدف گذاری کرد و اگر بخواهیم مساجد به پایگاه های دینی، مذهبی و مردمی تبدیل شوند باید در آموزش های مختلف این اماکن معنوی را غنی سازیم.

 

وی با مطلوب خواندن برگزاری چنین مسابقاتی تصریح کرد: در کنار برگزاری این مسابقات باید نسبت به خروجی نهایی آنها هوشیار بود و در کنار این مسابقات باید با آسیب شناسی مسائل، هدف گذاری معینی برای ارتقای فضای دینی داشته باشیم که رسیدن به این مطلوب از طریق برگزاری جلسات پرسش و پاسخ با حضور مسئولان و شرکت کنندگان میسر خواهد شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 205005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha