بهروز ناصری، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام، صبح امروز(25 آذر) در گفت و گو با خبرنگار شبستان در ایلام اظهار کرد: به تازگی با توجه به ظرفیتهای موجود در استان در حوزه تولید فرش، اقداماتی در خصوص ایجاد رشتههای تحصیلی مرتبط انجام شده است.
وی، با بیان اینکه صنعت فرش استان ایلام به ویژه در زمینه فرش نقش برجسته شهرتی جهانی دارد، افزود: در 2 مرکز علمی و کاربردی این استان، با عنایت ویژه دکتر پورعباس رئیس عالیه دانشگاه جامع علمی وکاربردی رشته فرش مصوب شده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام، با اشاره به اینکه ایجا اشتغال برای جوانان نیازمند تعامل میان دو حوزه دانشگاه و صنعت است، تصریح کرد: در حال حاضر بخش عمدهای از دانشآموختگان این رشته و دیگر رشتهها در مراکز صنعتی استان ایلام مشغول فعالیت هستند.
ناصری، با اشاره به اینکه در حال حاضر 13 مرکز آموزش علمی و کاربردی در ایلام فعال است، یادآور شد: 135 کد رشته محل در این تعداد مرکز آموزش علمی و کاربردی در استان ایلام فعال است.
وی، در ادامه به راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی استان در سال 84 اشاره کرد و افزود: این دانشگاه در سفر اول هیئت دولت به استان با حضور دکتر زاهدی، وزیر علوم وقت در دولت نهم در سال 84 راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی وکاربردی می تواند خلاء دانشهای مهارتی را در این استان پرکند که این امر نیازمند توجه مسئولان در تصویب رشته های جدید مطابق با نیازهای استان در عرصه های مختلف است.
پایان پیام/
نظر شما