همه کالاهای صنعتی کشور استاندارد سازی می شوند

رئیس سازمان ملی استاندارد کشور اعلام کرد: همه کالاهای صنعتی کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه استاندارد می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، نظام الدین برزگری، رئیس سازمان ملی استاندارد کشور، امروز(25 آذر) در جلسه شورای استاندارد استان با بیان اینکه استاندارد امروزه به جز لاینفک زندگی انسان ها تبدیل شده است، گفت: کشورهای پیشرفته با رعایت استاندارد در همه شئون زندگی به توسعه دست یافتند.


وی با بیان اینکه استاندارد در ایران با رشد علم و توسعه صنعت همراه شده است، بیان کرد: استاندارد سازی در ایران در کنار توسعه صنعت نقشه راهی برای یک تولید با کیفیت و مطلوب است.


برزگری با اشاره به عدم وجود صنعت در استان های شمالی قبل از انقلاب، بیان کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی صنعت در استان های شمالی توسعه یافت.


وی با اشاره به سیاست ملی سازمان استاندارد بر اساس اصل 44 قانون اساسی، اظهار کرد: توسعه ساختار و ایجاد آزمایشگاه و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و دولتی در این زمینه ها از سیاست های اصلی ماست.


رئیس سازمان ملی استاندارد کشور، با تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه ها در استاندارد سازی، بیان کرد: با تشکیل شورایی در دانشگاه ها مقرر شد تا از آزمایشگاه ها و تجهیزات دانشگاه ها هم برای استاندارد و هم برای آموزش استفاده شود تا هم کاربرد آموزشی داشته باشد و هم به استاندارد سازی کمک کند.


وی تعداد آزمایشگاه های استانداردسازی بخش خصوصی را یک هزار و 400 آزمایشگاه دانست و بیان کرد: نیاز کشور امروزه به استاندارد سازی بیش از گذشته است و باید توسعه یابد.

 

برزگری با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر ارتقا کیفیت کالاهای ایرانی، بیان کرد: باید برای مقابله با واردات کالاهای خارجی کیفیت کالاهای ایرانی را ارتقا دهیم.

 

وی ادامه داد: باید فرهنگ استفاده از کالاهای خارجی در کشور کاهش یابد و بر اساس قانون موظف هستیم تا کلیه کالاهای صنعتی وارداتی را مورد کنترل قرار دهیم.


رئیس سازمان ملی استاندارد کشور، با بیان اینکه بیش از یک هزار قلم کالا در کشور تولید می شود، بیان کرد: تا پایان برنامه پنجم توسعه باید تمامی کالاهای تولیدی استان مطابق با استاندارد باشد.

 

وی ادامه داد: همچنین کالاهای وادراتی نیز باید مطابق با استاندارد ملی وارد شود.

 

برزگری با تاکید بر تقویت مرزها برای تحقق این امر بیان کرد: طبق برنامه پنجم توسعه باید 25 درصد محصولات کشاورزی استان بر اساس استاندارد ملی تولید و عرضه شود.


وی با بیان اینکه استاندارد سازی در استان باید فرهنگ سازی شود، اذعان کرد: امروزه بحث استاندارد باید به یک باور عمومی و فرهنگ ملی تبدیل شده و شرایط به گونه ایی فراهم شود تا واحد ها به سمت استاندارد به عنوان یک نشان ملی پیش روند.

 

رئیس سازمان ملی استاندارد کشور، ادامه داد: در کشورهای پیشرفته استاندارد به عنوان یک فرهنگ عمومی در صنعت و ارائه خدمات مطرح شده و نیازی به الزام و اجبار واحدهای تولیدی برای این امر نیست.

 

وی استاندارد را یک مطالبه ملی و حق شهروندی دانست و بیان کرد: رعایت استاندارد ها در ارائه خدماتی از جمله نصب آسانسور، شهربازی و مهدهای کودک از برنامه های مهم سازمان در رعایت استانداردها در ارائه خدمات است.

 

پایان پیام/

کد خبر 205799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha