دکتر کوروش پرند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفه ای، به خبرنگار شبستان در بجنورد گفت: در دانشگاه ها به ازاء هر سه کارشناس یک کاردان و تکنسین داریم و این مهم نقص بزرگ در نظام آموزشی است که می بایست برای توسعه کارآفرینی و اشتغال، این موضوع رفع شود.
وی در این راستا از برگزاری دوره تکمیلی بین سطوح تحصیلی پس از دوره دانشگاه برای نخستین بار با هدف ایجاد ارتباط بین دوره های رسمی و غیررسمی و تقویت ظرفیت های موجود خبر داد.
وی توضیح داد: این دوره پس از گذراندن دوران تحصیل در دانشگاه برای آمادگی و ایجاد بازار کار و نیز تقویت این موضوع آموزش داده می شود.
پرند در طراحی و تدوین این دوره آموزشی تکمیلی، از مدنظر قرار دادن 21 حرفه در این باره خبر داد و گفت: از ماه آینده این دوره ها اجرا می شود.
وی تصریح کرد: در رشد مقالات علمی رتبه اول را در عرصه جهانی داریم و این نشان از قابلیت های بالا دارد که لازم است برای بهره مندی از این قابلیت ها بیش از پیش تلاش شود.
رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور، گردآوری سند راهبردی آموزشی، طرح ریزی نظام جامع مهارت و فناوری، نظام احراز شرایط اشتغال و نیز نظام صلاحیت حرفه ای در کشور را در این باره از اهم اقدامات اجرا شده و در دست اجرا و شکل گیری نام برد.
پرند، در خاتمه خاطرنشان کرد: 5/1 میلیون نفر تحت آموزش های فنی و حرفه ای قرار گرفته اند که البته تعدادی شاغل بوده و آموزش ها باعث ارتقاء بهره وری از نیروی کار موجود شده است.
پایان پیام/
نظر شما