به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، مهدی میری دیروز بعدازظهر (25 آذر) در جلسه شورای اسلامی شهر بیرجند اظهار داشت: جوی ها سطح شهر فقط برای آب باران طراحی شده است.
وی تصریح کرد: آب های پشت بام باید در چاه های جذبی هدایت شوند در حالی که در بافت قدیم شهر، این آبها به سمت جوی و معابر شهر هدایت می شود.
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر بیرجند همچنین با اشاره به اینکه در مناطق جدید شهر مانند مهرشهر متاسفانه سیل بند طراحی نشده است، اظهار کرد: در صورت بارش شدید، تمام خانه های این منطقه در معرض تخریب قرار می گیرند.
میری با اشاره به طرح جمع آوری آب های سطحی در سطح شهر، خواستار عملیاتی شدن هرچه سریع تر این طرح شد.
دهانه کانال جمع آوری آب سطحی میدان ابوذر بیرجند افزایش می یابد
سرپرست شهرداری بیرجند گفت: افزایش دهانه کانال جمع آوری آب سطحی میدان ابوذر مرکز استان در دستور کار قرار دارد.
حسن خانزاد نیز مشکل اصلی آبگرفتگی معابر خیابان های سطح شهر در بارندگی هفته گذشته را کوچک بودن خروجی دهانه سقف بتنی کانال میدان ابوذر ذکر کرد و اظهار داشت: به منظور عدم موازی کاری، همزمان با بازسازی میدان ابوذر این کار نیز انجام می شود.
فاطمه زهراهلال بیرجندی، عضو شورا اسلامی شهر بیرجند نیز با اشاره به بازدید کارشناسان شهرداری از املاک مردم، بیان داشت: متاسفانه زمان مشخصی برای بازدید این افراد وجود ندارد و بعضا صاحبان منازل تمام روز را باید در خانه حضور داشته باشند بنابراین باید محدوده زمانی خاصی برای این کار در نظر گرفته شود.
مشیرالحق عابدی، شهردار منطقه 2 بیرجند نیز با اشاره به بارندگی اخیر در سطح بیرجند گفت: در این بارندگی هیچ یک از معابر سطح شهر مسدود نبوده است.
وی افزود: در آبان ماه سال جاری به طور متوسط 16 پرونده در هر روز توسط شهرداری منطقه 2 رسیدگی شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: 90 درصد از کار مراجعان به شهرداری مربوط به واحد شهرسازی است.
رضا زنگویی با بیان اینکه تاخیر در صدور پروانه فقط مربوط به شهرداری نیست، اظهار داشت: 90 درصد کار مراجعین به شهرداری مربوط به واحد شهرسازی است بنابراین می توان با کم کردن زمان صدور پروانه و حذف برخی مراحل غیرضرور، تسریع در کار مردم را فراهم کرد.
پایان پیام/
نظر شما