5 هزار دوربین جاده های کشور را کنترل می کنند

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: راه ها و جاده های مهم کشور به وسیله پنج هزار دوربین زیر ذره بین ماموران راهور بوده و وقوع هر گونه تخلف و تصادف در این مرکز به طور زنده قابل رویت است.

دکتر محمدرضا رضایی کوچی، نماینده مردم جهرم و نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس مجلس شورای اسلامی به خبرنگار شبستان گفت: هر سازمان و نهادی که در کاهش تصادفات جاده ای نقش آفرین باشد کمک و حمایت می کند.


وی با بیان اینکه مرکز اطلاعات کنترل ترافیک پلیس راهور از مراکزی است که در کاهش میزان تلفات جاده ای کشور نقش بسزایی دارد، افزود: بزرگراه ها و جاده های مهم کشور به وسیله پنج هزار دوربین زیر ذره بین ماموران راهور بوده و وقوع هر گونه تخلف و تصادف در این مرکز به طور زنده قابل رویت است.


نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، نظارت به جاده های کشور بوسیله دوربین را گامی موثر در کنترل آن دانست و تاکید کرد: تصویب قانون افزایش جریمه های رانندگی در سال 89 موجب شد تا شمار تلفات سال 90 نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن به رغم افزایش تولید خودرو به میزان 3 هزار نفر کاهش داشته باشد.


وی وجود مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور را باعث افزایش ایمنی در جاده ها دانست و خاطرنشان کرد: این مرکز از استانداردهای جهانی مطلوب برخوردار بوده و در خاورمیانه بی نظیر است به طوری که برخی از کشورهای همسایه مانند روسیه و قطر برای الگو برداری از آن خواستار همکاری ایران شده اند.


نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازدید کمیسیون عمران مجلس از مرکز اطلاعات کنترل ترافیک پلیس راهور، عنوان کرد: بررسی راه های کاهش حوادث جاده ای در کشور از اهداف این بازدید بوده است.


وی با بیان اینکه در استانداردهای جهانی به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه هفت و نیم کشته است، تصریح کرد: این امر در ایران هشت و یک دهم کشته به ازای هر 10 هزار وسیله است در تلفات مرگ و میر ناشی از سوانح جاده ای بوده که لازم است که تمام افراد جامعه و مسئولان برای کاهش این حوادث تلاش کنند.


دکتر رضایی با بیان اینکه حذف 2 هزار و 83 نقطه حادثه خیز جاده ای کشور از جمله دستورات کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی است، تصریح کرد: با توجه به افزایش بیش از حد میزان تلفات جاده ای در جاده ها، این کمیسیون تمام تلاش خود را برای رفع این مشکلات دنبال می کند.


رئیس فراکسیون یاوران امداد مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شمار تلفات حوادث رانندگی در جاده ها و کشته شدن 50 درصد از مصدومان پس از انتقال به مراکز درمانی از جمله ضعف های اورژانش در کشور است،اضافه کرد: ما به دنبال تقویت اورژانس جاده ای و هوایی در کشور هستیم چرا که اعتقاد داریم در این خصوص ضعیف عمل کرده و باید اعتبار مناسبی برای گسترش فعالیت اورژانس هوایی در مجلس شورای اسلامی لحاظ شود.


نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 60 درصد از جریمه های ناشی از تخلفات جاده ای طبق مقررات در اختیار ادارات راه و شهرسازی قرار می گیرد، خاطرنشان کرد: به همین میزان درآمد ناشی از جریمه های ناشی از تخلفات رانندگی در شهرها نیز به شهرداری ها تعلق می گیرد.


دکتر رضایی اضافه کرد: همچنین 25 درصد از این درآمدها در سایر موارد هزینه شده و تنها 15 درصد آن در اختیار پلیس قرار می گیرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 206125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha