رسانه‌ای که عاری از بخش هنری باشد اثرگذاری و جریان سازی عمومی ندارد

سیدمحمد حسینی گفت: اگر هنر در مجموعه فعالیت های رسانه ای بازتاب کافی و لازم را نداشته باشد در حقیقت اثرگذاری و جریان سازی خود را در سطح عموم جامعه از دست می‌دهد.

به گزارش خبرنگار شبستان، «سیدمحمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم پایانی اولین جشنواره هنر و رسانه طی سخنانی کوتاه گفت: برگزاری این جشنواره فرصت خوبی است که رسانه ها خود را مورد ارزیابی و نقد قرار دهند که آیا وظیفه خود را در قبال هنرمندان و مردم خوب انجام می دهند یا خیر. این نوع نگاه می تواند یاریگر هنرمندان، مسوولان و متولیان امر فرهنگ و هنر کشور برای تحقق کیفیت گرایی در این رابطه تعاملی و حساس باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس به نظر من، در کنار برگزاری چنین برنامه هایی، باید جلسات نقد و تحلیل هم گذارده شود تا زحمات و کارهای رسانه ها دیده شود و کمبودها نیز شناسایی و تقویت شوند. نگاه تخصصی به ارتباط هنر و رسانه می تواند یاریگر هنرمندان، مسؤولان و متولیان امر فرهنگ و هنر کشور برای تحقق کیفیت گرایی در این رابطه تعاملی و حساس باشد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: انتقادهایی وجود دارد مبنی بر آنکه بجز حوزه سینما در مابقی شاخه های هنری در شکل مطبوعاتی، با وجود ظرفیت های بالای موجود در هنرهایی مانند تئاتر، موسیقی و تجسمی شاهد پرداخت کمی و کیفی مناسبی نیستیم و این جشنواره تخصصی یکی از نقاطی که نیازمند تقویت بیشتر است را به ما نشان داد. شاهد مثال این اتفاق در حوزه ورزش مشهود است، چراکه در اغلب رسانه ها وقتی صحبت از ورزش می شود، تنها فوتبال مد نظر قرار دارد که با تمام حواشی های مثبت و منفی آن بازتابی عمومی و فراگیر دارد و مابقی رشته ها شکل حاشیه ای به خود گرفته اند.

 

حسینی با اشاره به نگاه ملت های خوب دیگران نسبت به ملت و فرهنگ ما، بیان کرد: وزیر فرهنگ روسیه در دیدار از ایران بارها اشتیاق خود را نسبت به دیدار از ایران و فرهنگ درخشان ما گوشزد کرد و این نشان دهنده فرهنگ و هنر پر بار ما است.

 

وی با تاکید بر اینکه هنر و رسانه مکمل هم هستند، اظهار کرد: اگر هر رسانه ای از بخش هنری عاری باشد، جاذبه بصری نخواهد داشت و کسی نیز به آن توجه نمی کند و در یک کلام باید گفت که اگر هنر در مجموعه فعالیت های رسانه ای بازتاب کافی و لازم را نداشته باشد در حقیقت اثرگذاری و جریان سازی خود را در سطح عموم جامعه از دست می دهد. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتقاد خود را نسبت به برخی کم کاری ها رسانه ها در حوزه فرهنگی اعلام کرد و گفت: انتقادهایی وجود دارد مبنی بر آنکه بجز حوزه سینما در مابقی شاخه های هنری در شکل مطبوعاتی، با وجود ظرفیت های بالای موجود در هنرهایی مانند تئاتر، موسیقی و تجسمی شاهد پرداخت کمی و کیفی مناسبی نیستیم و این جشنواره تخصصی یکی از نقاطی که نیازمند تقویت بیشتر است را به ما نشان داد.

 

وی بیان کرد: رسانه ها همپای مسؤولان و متولیان امر فرهنگ برای اعتلای جامعه کوشش کنند و به هنرمندان نیز توصیه می کنم در تولیدات خود به فکر طرح چالش ها و مطالبه عموم مردم باشند تا در سایه تعامل هنر و رسانه بتوانیم بهترین ارزیابی را از کیفیت تولیدات هنری خود داشته باشم.

 

حسینی افزود: امیدواریم که همه در کنار هم برای اعتلای کشور بکوشیم و رسانه ها نیز در این راستا، به هنرمندان نیازهایمان را گوشزد کنند. توصیه و سفارش من به تمامی رسانه های فعال در حوزه هنر آن است که با دیدن اثری فاخر و تأثیرگذار در رشد شاخصه های فرهنگی کشور با تمام توان به تبلیغ و معرفی آن بپردازند تا با این واسطه شاهد تعالی و توسعه تولیدات کیفی و مفید برای عموم مردم در کشور باشیم.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سخنان خود را با قرائت قطعه شعری با محوریت تعامل کار هنری و فعالیت رسانه ای با مطلع "ذات هنر است هنرپروری/ شان هنر نیز بود افسری" به پایان برد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 206383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha