به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، دکتر علی خلفی نژاد، رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس، روز گذشته (28آذر) در نشست صمیمانه نخبگان، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه های شیراز با اشاره به اینکه تدوین و ابلاغ سند راهبردی کشور در امور نخبگان، اجرایی شدن طرح شهاب، تدوین آیین نامه های جذب و حمایت از نخبگان هنری و حوزوی از جمله تلاش های انجام شده در بنیاد است، گفت: در این راه مشکلاتی نیز وجود داشته است.
وی با اشاره به اینکه همواره خلاء یک مکانیزم پویا در تربیت شهید بهشتی ها، مفتح ها و دیگر علما و استادان بزرگ دانشگاهی بیش از پیش احساس می شده است، خاطرنشان کرد: امروز یکی از رسالت های بنیاد ملی نخبگان احیای این سنت حسنه اسلامی است که با پیوند بین دین و علم، نخبگانی متعهد، متفکر و پایبند به ارزش های اسلامی و انقلابی به جامعه تحویل دهد.
وی با تاکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان می بایست برنامه هایی برای بهره برداری از دستاوردها، خدمات و خلاقیت نخبگان جهت بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی و صنعتی کشور ارائه دهد، اضافه کرد: می بایست آیین نامه ها در این زمینه به یک برنامه هدفمند و دقیق تر تبدیل شود.
خلفی نژاد، بنیاد ملی نخبگان را بهترین خاستگاه برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی دانست و افزود: معتقدیم در چنین جلسات موتور پویای نخبگانی به حرکت افتاده و دستاوردهای ارزشمندی را برای کشور به ارمغان خواهد آورد.
وی تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان فارس از غافله بنیاد نخبگان عقب نبوده و با حمایت از بیش از یک هزار نخبه توانسته در عرصه های مختلف توانمند سازی فعالیت های نخبگان در کشور پیشرو باشد.
این مقام مسئول تاکید کرد: علی رغم تلاش های شبانه روزی بنیاد ملی نخبگان در جذب و شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر هنوز مدیریت تحولات کشور به جامعه نخبگان سپرده نشده است و به عبارتی تاکنون مطالبات جامعه از نخبگان، هنوز مطرح نشده است.
خلفی نژاد اظهار داشت: هر چند تلاش های در بنیاد ملی نخبگان در راستای حمایت از اختراعات، طرح های دانش بنیان و تجاری سازی یافته های علمی، انجام شده است اما تبدیل یافته های علمی به ثروت اسیر سخت گیری های اداری است که باعث دلسردی جوانان شده است.
پایان پیام/
نظر شما