فروش نرم افزار نباید از طریق شبکه توزیع سنتی صورت گیرد

مدیر شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران گفت: فروش نرم افزارها باید از شبکه توزیع سنتی که در کشور اتفاق می افتد خارج شود، اینگونه به اقتصاد مراکز و خانه فرهنگ ها نیز بسیار کمک می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، عبداله عبدوس، مدیر شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران، عصر روز گذشته (27 آذر) در مراسم رونمایی از انیمیشن "قصه های مینودری" که در سالن اجتماعات مجتمع ارشاد قزوین برگزار شد، بیان کرد: شبکه ملی فرهنگ بین معاونت فنی و معاونت علمی ریاست جمهوری و وزارت فرهنگ و ارشاد در سال 88 و براساس تفاهم نامه ای مبنی بر اینکه 500 مرکز فرهنگی به ابزار دیجیتال و نرم افزارهای رسانه ای تجهیز و راه اندازی شود، ایجاد شد.
 

وی ادامه داد: خوشبختانه امروز توانسته ایم این مراکز را در نقاطی از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب کشور، در گستره کشورمان داشته باشیم.
 

مدیر شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: فعالیت هایی که شبکه ملی فرهنگ تاکنون انجام داده است را می توان در دو فاز معرفی کرد که فاز نخست آن شامل راه اندازی و تجهیز مراکز فرهنگ دیجیتال به انواع تجهیزات رایانه ای، ابزار پیشرفته تولید، ملزومات اداری و شبکه داخلی با توجه به استانداردهای یکنواخت و هماهنگ است.
 

وی افزود: واگذاری اداره مراکز فرهنگی به متخصصان بومی و برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی به منظور توانمندسازی مسئولان و راهبران مراکز فرهنگی، یکی از فعالیت هایی است که به نحو مطلوب صورت گرفته است و در تمامی استان ها با شدت و ضعف مختلف انجام شده است و ارسال نرم افزار نیز از جمله مواردی است که از روزهای نخستین این مراکز اتفاق افتاده است.
 

عبدوس تصریح کرد: در فاز دوم این فعالیت ها، درصدد هستیم به نسبت بناهایی که در گذشته افتتاح شد، بحث کیفی مراکز را داشته باشیم تا فعالیت ها را به گونه ای تعریف کنیم که خروجی مناسبی، برمبنای همان تجهیزات صورت گیرد و به همین منظور جذب مخاطب را در برنامه ها قرار دادیم.
 

مدیر شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: پیگیری ارائه خدمات به روز و استقلال مراکز به عنوان یک موسسه فرهنگی دیجیتال به لحاظ چارچوب کاری و موارد حقوقی از دیگر برنامه های شبکه ملی فرهنگ است.
 

وی اعلام کرد: در این بخش شناسایی نقاط ضعف و قوت فعالیت های صورت گرفته، آغاز شده است و بر این مبنا مراکز به فعال، نیمه فعال و تعطیل دسته بندی شده اند که خوشبختانه تا به امروز بیش از 30 مرکز احیاء مجدد شده اند که قالب این مراکز مشکل نیروی انسانی داشتند.
 

عبدوس افزود: ایجاد شبکه ارتباطی موثر بین مراکز فرهنگی دیجیتال و خانه فرهنگ های زیرمجموعه کانون های مساجد، یکی از موارد بسیار مهم این مرکز بود که خوشبختانه این مهم نیز آغاز به شده است.
 

وی تصریح کرد: زمینه سازی در راستای گسترش جام بازی های رایانه ای با محوریت مراکز فرهنگی دیجیتال، زمینه سازی درخصوص راه اندازی مراکز ارائه خدمات تلفنی کامپیوتری در دو بعد فنی و مشاوره خانواده و زمینه سازی در خصوص ارائه شبکه توزیع و فروش نرم افزار با محوریت مراکز فرهنگی، از جمله مواردی است که برای تجاری سازی شدن این مراکز در دستور کار قرار گرفته است.
 

مدیر شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: بحث فروش نرم افزارها باید از شبکه توزیع سنتی که در کشور اتفاق می افتد و خارج شود که در این صورت به اقتصاد مراکز و خانه فرهنگ ها نیز می تواند بسیار کمک کند.
 

وی اضافه کرد: ساماندهی کافی نت ها و گیم نت ها به معنای ابزار اجرایی شبکه نیز از فعالیت های این مرکز است که در این خصوص با 200 کافی نت و گیم نت صحبت شد و بحث غربالگری آنها نیز انجام شد و امیدواریم در بحث جام دیجیتال که آغاز شده است برای این مرکز کمک کننده باشد.
 

عبدوس اظهار کرد: از دیگر فعالیت های مرکز فرهنگی دیجیتال برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف در زمینه های ساخت و تولید نرم افزار انیمیشن، طراحی، ساخت و تولید بیش از 60 عنوان محتوای رسانه دیجیتال در موضوعات مختلف با رویکرد بومی در قالب هایی نظیر انیمیشن، نرم افزارهای چند رسانه ای، نرم افزارهای کاربردی، طراحی سایت و وبلاگ، برگزاری مسابقات همایش ها و کارگاه های آموزشی مختلف در راستای ترویج فرهنگ استفاده از ابزارهای دیجیتال است.
 

پایان پیام/

کد خبر 206908

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha