کتابخانه مرکزی خوزستان الگویی برای دیگر استان های کشور است

معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، کتابخانه مرکزی خوزستان را الگویی برای دیگر استان های کشور دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مجدالدین معلمی، معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، در حاشیه بازدید از کتابخانه های عمومی اهواز، گفت: کتابخانه مرکزی خوزستان می تواند به عنوان الگویی در استان و حتی در کشور باشد چرا که هم به لحاظ فضا بسیار زیبا و مناسب می باشد و هم به لحاظ خدمات کتابخانه ای و غیر کتابخانه ای از این قابلیت برخوردار است.

 

وی با بیان اینکه در بازدیدی که از کتابخانه های عمومی انجام شد چند نکته در استان خوزستان حائز اهمیت بود، افزود: همه در این نهاد برای یک هدف و آن هم خوزستان و رضایت مردم تلاش می کنند و خوشبختانه در این استان امکانات و اعتبارات خوبی موجود است که آن ناشی از اعتماد مقامات استانی از جمله استاندار به این نهاد و همکاران می باشد که با تلاش و کوشش توانستند خود را به اثبات برسانند و در استان جایگاه ویژه ای برای خود باز کنند.

 

وی با بیان اینکه از استان خوزستان انتظار ویژه ای می رود که به ارائه طرح های خلاقانه در جهت پیشرفت کتابخانه های عمومی بپردازند و از هر فرصت و ایده ای برای ارائه طرح استفاده کنند، تصریح کرد: آئین نامه های اجرایی نهاد در جهت بهینه سازی خدمات کتابخانه به عموم مردم است که اگر طبق این آیین نامه ها عمل شود باعث پیشرفت استان می شود.

 

معلمی، اضافه کرد: کارشناسان ین اداره کل باید از هر کتابخانه در ذهن خود یک پرونده داشته باشند که شامل فعالیت های فرهنگی، مسائل فنی و... است و در بازدیدها باید به این موارد توجه کرده و به کتابخانه ها امتیاز بدهند و از این پرونده ها گزارشات تحلیلی و مقایسه ای استخراج شود.

 

وی عنوان کرد: استان خوزستان در خصوص کتابخانه های عمومی آماده یک جهش و پرش بلند است و همان طور که تاکنون فعالیت داشته اید، تعامل و دوستی و همکاری با یکدیگر را سرلوحه کار خود قرار دهید و به ارائه طرح های عملی و خلاقانه بپردازید.

 

علوی، مدیر کل منابع نهاد کتابخانه های عمومی کشور، نیز اذعان داشت: نهاد کتابخانه های عمومی کشور به عنوان رهنمایی برای استان ها به تدوین آیین نامه ها و دستورالعمل ها می پردازد و در خوزستان واقعاً کارشناسان برادرانه و دوستانه به کار می پردازند و همه با هم کار بزرگ کتاب که مورد نظر مقام معظم رهبری است را انجام می دهند که باید سعی شود استفاده حداکثری از ظرفیت افراد صورت گیرد و آنها را به تلاش وادارند.

 

وی ادامه داد: بازدید از کتابخانه ها باید بیشتر شود چون بسیاری از مشکلات در محل کتابخانه دیده می شوند و بازدیدهای مستمر، تأثیرپذیری و رفع مشکلات کتابخانه صورت پذیرد و همچنین باید از ظرفیت بازدیدها جهت رقابت بین شهرستان ها با ارسال گزارشات تحلیلی مقایسه ای استفاده کنید.

 

مدیر کل منابع نهاد کتابخانه های عمومی کشور، با بیان اینکه باید از ظرفیت کتابخانه های مشارکتی و حضور خیرین در بحث کتابخانه های عمومی استفاده کنیم، یاد آور شد: اگر چه استان خوزستان در این ظرفیت نیز جزو پیشگامان است و حتماً برای کتابخانه های مشارکتی بحث آموزش جدی گرفته شود.

 

همچنین لفته منصوری، مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، با اشاره به اینکه بازدیدهای کارشناسی می تواند به عنوان نقطه عطفی برای کتابخانه های عمومی و راهنمای استان باشد و با عمل کردن به این نکات قابل اصلاح می توانیم کتابخانه ها را به الگوی آرمانی برسانیم، اظهار کرد: ما برنامه های بازدید ها را در استان با کارشناسان در حال انجام داریم که تنها چند شهرستان باقی مانده اند و این چند شهرستان نیز انجام می شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 207561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha