جلسات سنتی حلقه مفقوده دوره های آموزش حفظ

حافظ بین المللی قرآن با اشاره به موفقیت آمیز بودن دوره های تربیت حفظ در سال های اخیر گفت: هنوز جای خالی جلسات سنتی حفظ قرآن احساس می شود.

امیر آقایی، حافظ بین المللی قرآن با اشاره به موفقیت آمیز بودن دوره های حفظ قرآن در کشور به خبرنگار شبستان گفت: کارآمدی کلاس ها با بکارگیری تجربیات اساتید مجرب حفظ در سال های اخیر قابل توجه بوده ولی به نظرمی رسد در جذب افراد و تعداد کلاس های آموزش حفظ قرآن تا حدودی جای خالی احساس می شود.
وی افزود: به موازات جلسات سنتی قرائت قرآن که افراد پای رحل قرآن زانو می زنند و از آموزش های اساتید بهره مند می شوند جلسات سنتی حفظ قرآن در کشور بسیار نادرند.
آقایی با اشاره به راهکارهای احیای جلسات سنتی حفظ قرآن در کشور اظهار کرد: مسئولان، اساتید حفظ قرآن، سازمان اوقاف و امور خیریه و یا سازمان کانون های فرهنگی و هنری مساجد می توانند به عنوان متولیان امور مساجد و اماکن مذهبی در شناسایی اساتید مجرب حفظ به برپایی جلسات سنتی حفظ قرآن اقدام کنند.
وی افزود: تاکنون از سوی ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد برنامه ریزی هایی در خصوص شکل گیری کلاس های آموزش حفظ در مساجد صورت گرفته که جای خالی دیگر ارگان ها مثل سازمان اوقاف، سازمان دار القرآن و یا سازمان فرهنگی و هنری شهرداری در اجرای هرچه بهتر این جلسات احساس می شود.
آقایی چشم انداز حفظ قرآن را در کشور روشن خواند و عنوان کرد: درجه بندی حافظان از مبتدی تا ممتازنسبت به 15 سال گذشته پیشترفت قابل ملاحظه ای داشته است که با بکار گیری شیوه های نوین آموزشی و همت بالای حافظان قرآن قله ایده آل و سرشار از شکوفایی و موفقیت در انتظار آینده حفظ قرآن در کشور خواهد بود.
پایان پیام/

 

کد خبر 207993

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha