سرانه مصرف MDF در ایران 12.5 متر مکعب است

وزیر صنعت، معدن و تجارت میانگین مصرف سرانه MDF برای هر یکهزار نفر در جهان را 8.5 متر مکعب بیان کرد و گفت: درایران میزان مصرف 12.5 متر مکعب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان،  مهدی غضنفری در مراسم آغاز به کار خط تولید MDF با حضور رییس جمهور در خوزستان، گفت: طرح های افتتاح شده آثار ملی بزرگی در بخش صنعت و تامین کالا خواهند داشت.


غضنفری همچنین درباره خط تولید MDF گفت: این واحد تولیدی قرار است سالانه 130 هزارمتر مکعب MDF تولید کند.
 

وزیر صنعت، معدن و تجارت میزان مصرف سالانه MDF در چین و ترکیه را به ترتیب 22 و 40 متر مکعب بیان کرد و افزود: این آمارها نشان می دهد که این محصول بازار خیلی خوبی دارد، در کف مصرف آن نیستیم و می توانیم بیش از این نیز استفاده کنیم.

 

غضنفری با تاکید بر توجیه اقتصادی سرمایه گذاری درMDF، گفت: این واحد بخشی از نیاز ما به ارز واردات از نظر مواد اولیه تولید و تکنولوژی برطرف می کند.

 

وی افزود: مجموع تولید واحدهای MDF درکشور 447 هزار متر مکعب است و سال گذشته نیز 315 هزار متر مکعب تولید شد.


وی با بیان اینکه میزان واردات MDF طی سال گذشته 845 هزار متر مکعب بوده است، ابراز امیدواری کرد با راه اندازی واحدهای جدید از میزان وابستگی MDF کاسته شود.


وزیر صنعت، معدن و تجارت در باره پروژه شکر، طرح کشت و صنعت دهخدا گفت: این پروژه قرار است 100هزار تن شکر خام و 175 هزارتن شکر تصفیه شده تولید کند.


وی با بیان اینکه سرمایه گذاری دراین شرایط کمک بسیاری به صرفه جویی ارزی خواهد کرد، گفت: براساس گزارش های مربوط به سال 90، نیاز سالانه کشور به شکر سفید 2.3 میلیون تن است که از این میزان 1.2 میلیون تن درداخل تولید می شود و به طور معمول 1.1 میلیون تن واردات صورت می گیرد.


وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره واحد تولید خمیرمایه نیز توضیح داد: این واحد تولیدی ظرفیت تولید سالانه 10 هزارتن خمیرمایه خشک را دارد.


دکتر غضنفری در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح جایگاه صنعت و معدن استان خوزستان در میان 31 استان کشور پرداخت و گفت : تعداد واحدهای فعال در این استان 2 هزار و 110 واحد است که با توجه به این وضعیت رتبه 12 کشوری را از آن خود کرده است. برای واحدهای فعال بیش از 15 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و بیش از 2 هزار جواز تاسیس صادر شده که طبق آن رتبه استان دراین بخش هشتم است.


غضنفری حجم سرمایه گذاری در مورد جوازهای تاسیس را 23 هزار میلیارد تومان بیان کرد و گفت: رتبه استان دراین بخش نسبت به سایر استان های کشور 2 است و این امر نشان می دهد که به ازای هر جواز تاسیس، سرمایه گذاری بیشتری صورت گرفته است.


وی با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری درطرح های بالای 20 درصد پیشرفت، در استان خوزستان 7.5 هزار میلیارد تومان است، گفت: استان دراین خصوص رتبه اول در کشور را از آن خود کرده است.


وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین تعداد طرح های بالای 20 درصد پیشرفت را در استان خوزستان 587 طرح اعلام کرد.


وی این موضوع را نیز گفت که تعداد طرح های بالای 20 درصد پیشرفت فیزیکی در استان 600 طرح است که این میزان یک سوم از کل (2110 ) طرح هایی است که تاکنون در استان تاکنون احداث شده است.


وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: استان خوزستان با تولید 3.5 میلیون تن فولاد رتبه دوم کشور را از آن خود کرده است و در تولید شکر نیز با 600 هزارتن جایگاه نخست را دارد.


وی افزود: خوزستان با تولید 16 میلیون تن پتروشیمی رتبه اول را در 31 استان دارد و در مورد سیمان نیز با تولید 14 هزار تن جزو استان های برتر تولید کننده سیمان است. 
 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به طرح های صنعتی افتتاح شده در استان خوزستان مجموع سرمایه گذاری های انجام شده دراین پروژه ها را 7 هزار و 650 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این طرح ها زمینه اشتغالزایی یک هزار و 100 نفر را فراهم کرده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 210062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha