به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، انوشیروان پیشدار در گفتگو با خبرنگاران ضمن تأکید بر اهمیت روستای کردر میناب در برگزاری برنامه های منطبق با فرهنگ رضوی، اظهار داشت: روستای کردر اولین روستا در کشور بود که اقدام به برگزاری جشن های مردمی با موضوع فرهنگ رضوی در دهه کرامت کرد.
وی خاطرنشان کرد: طی هفت سال گذشته، جشنواره آسمان هشتم با مدیریت صحیح و حمایت های مناسب به یکی از ظرفیت های مهم فرهنگی هنری استان هرمزگان با رویکرد معنوی و دینی تبدیل شده است.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان تصریح کرد: انتخاب روستای کردر به عنوان میزبان دائمی جشنواره سراسری سرود رضوی روستاهای کشور به واسطه توانمندی های ایجاد شده در این روستا بوده و هم اکنون روستای کردر به عنوان الگویی خاص و پیشرو در حوزه فرهنگ رضوی در کشور مطرح است.
پیشدار در ادامه به تغییر پسوند روستای کردر اشاره کرد و گفت: اضافه شدن پسوند رضوی به نام روستای کردر بهترین هدیه به مردم این خطه است و شور و شوق وصف ناپذیری را در میان مردم ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه رویکرد مردمی جشنواره های رضوی باید حفظ شود، بیان داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان که از ابتدا حامی و پایه گذار این گونه برنامه ها بوده است با تمام توان و ظرفیت در خدمت برگزار کنندگان جشنواره سراسری رضوی است.
اولین جشنواره ملی سرود رضوی روستاهای کشور با حضور گروههای سرود کانونهای فرهنگی هنری مساجد سراسر کشور در هفته وحدت و 10 تا 12 بهمن ماه در روستای کردر شهرستان میناب برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما