کانون های مساجد از مراکز مهم بصیرت آفرین در جامعه هستند

حجت الاسلام رییسی با بیان اینکه مساجد و ائمه جماعات برای بیان معارف دین در بین مردم نقش ارزنده ای دارند، گفت: مساجد و کانون های مساجد یکی از مراکز مهم بصیرت آفرین در جامعه هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی، معاون اول قوه قضاییه، شب گذشته (9دی)، در همایش فرزندان روح الله و در جمع مدیران و اعضای کانون های مساجد به نقش مساجد به عنوان یکی از مراکز مهم و حساس در بصیرت آفرینی اشاره واظهار کرد: بینش انسان با تعقل، تفکر و اندیشه نسبت به یک پدیده به معنای بصیرت است.


وی با اشاره به نقش مهم مساجد و ائمه جماعات برای بیان معارف دین در بین مردم، افزود: بیان معارف دینی در هجوم فکری دشمنان انسان را دارای عقیده استوار و راسخ می کند.


حجت الاسلام رییسی اشاره ای به برنامه ریزی های دشمن بعد از انتخابات 88 داشت و گفت: کانون های مساجد با مرکزیت مساجد، شبکه های اجتماعی قوی ایجاد کرد که توانست برنامه های دشمنان را خنثی سازد.

 

وی کانون های مساجد را عاملی در جهت دهی به مردم و حلقه وصل بین آن ها دانست و اظهار داشت: عاشورا درس امید و تقوا را به جهانیان عرضه کرد و فطرت های پاک را به امید رسیدن معبود واقعی بیدار کرد.


حجت الاسلام رییسی از در اختیار گرفتن سایت های خبری و بیش از سه هزار کانال ماهواره ای برای انتشار اخبار غلط توسط دشمنان خبر داد و بیان داشت: تقوای خدا باعث تمییز بین حق و باطل است که مردم در 8 و 9 دی ماه 88 این امر را به خوبی نشان دادند.


معاون اول قوه قضاییه اشاره ای به انقلاب در کشورهای اسلامی داشت و افزود: دشمن به دنبال ایجاد غفلت در بین مسلمانان است اما انقلاب اسلامی توانست فطرت های پاک و بیدار در سایر کشورهای اسلامی را بیدار کند.


وی همچنین به انتخابات آتی و قانونمندی کاندیداها و هواداران آنها اشاره کرد و افزود: رعایت اخلاق الهی در انتخابات رمز موفقیت در همه عرصه هاست.


حجت الاسلام رییسی در بخش دیگر از سخنان خود با توجه به آیات و روایات، توبه و ذکر خدا را نخستین گام ها برای رسیدن به بصیرت دانست و بیان کرد: کسی که ذکر خدا در جان و دل داشته باشد، اهل بصیرت است.


وی همچنین به روایتی از امام سجاد(ع) معاشرت با یاوه گویان را باعث فاصله گرفتن از بصیرت دانست و تصریح کرد: اگر شکل گیری شخصیت انسان در مساجد باشد و انسان در مساجد معرفت نفس پیدا کند، به معرفت خدا نیز دست خواهد یافت.
 

معاون اول قوه قضاییه به چهار رابطه اصلی انسان با خود، خدا، دیگران و طبیعت اشاره کرد و ابراز داشت: با برقراری تعادل بین این چهار رابطه شخصیت انسان شکل می گیرد و جایگاه اجتماعی، سیاسی او ماندگار می شود.


وی با اشاره به بیدار کردن فطرت ها توسط امام خمینی(ره) در دوران انقلاب اسلامی، اذعان داشت: وجه مهم برپایداری نماز در جامعه ارتباط با خدا و اثرگذاری این امر معنوی در لایه های اجتماعی است.


حجت الاسلام رییسی با توجه به آیات قرآن، هدایت را برای مومنین و متقین و پیامبر(ص) را هادی در امر هدایت دانست و تاکید کرد: انسان ها زمانی می توانند هدایت پیامبر و قرآن را بپذیرند که دارای فطرت بیدار باشند.


وی نداشتن فطرت بیدار را عامل بروز جنایت های بزرگ در عالم دانست و ابراز داشت: امروزه مواد مخدر که عامل اصلی از هم پاشیدگی خانواده هاست با حمایت و قدرت ناتو و آمریکا تولید می شود.


معاون اول قوه قضاییه آفات طبیعی و بلایای نفسانی را 2 شر بزرگ در زندگی انسان ها دانست و اظهار داشت: انسان با خود خواهی و هوای نفس نه تنها خود بلکه جوامع انسانی را برای دست یافتن به منافع شخصی خود نابود می کند.


بنابرگزارش شبستان، در ادامه سید سعید سرابی، مدیر کل اداره ارشاد خراسان رضوی ، با اشاره به حضور پررنگ خراسان رضوی و مشهد در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی، اظهار داشت: مردم خراسان رضوی با حضور در 8 و 9 دی ماه 88 بار دیگر از آرمان های ولایت فقیه حمایت کردند.


وی با بیان اینکه حضور مردم در روز بصیرت و میثاق با ولایت هر سال پرشور تر برگزار می شود، افزود: جامعه فرهنگی همپای با آحاد مردم برای بزرگداشت این روز حضور داشتند.


سرابی با اشاره به برپایی نمایشگاه بصیرت و میثاق با ولایت در سالروز 9 دی 88، تاکید کرد: کانون های مساجد از فرصت ها برای تجدید میثاق با ولایت و رهبری مانند دیگر نهادهای فرهنگی استفاده می کنند. 
 

پایان پیام/
 

 

کد خبر 211469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha