به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی شبستان، رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91 صبح امروز جمعه با فرمان امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش از روی عرشه زیردریایی فوق سنگین طارق با رمز یا حسین(ع)ˈ آغاز شد.
در این رزمایش دریادلان نیروی دریایی ارتش پس از رصد لحظه ای تحرکات نیروهای دشمن فرضی(نارنجی) توسط ناوشکن جمهوری اسلامی ایران جماران و اعلام اطلاعات جمع آوری شده به قرارگاه مرکزی رزمایش، یگان های شناور خودی (نیروهای آبی) شامل زیردریایی ها، شناورهای سطحی ، هواناوها را طی مانور تاکتیکی از محل استقرار به سمت منطقه ماموریت به منظور مقابله با نیروهای مهاجم فرضی حرکت دادند.
ارزیابی سامانه های پرتابی و جنگال در رزمایش تخصصی دریایی ولایت
سخنگوی رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91، گفت: سامانه هایی که در طول یک سال گذشته در کشور طراحی، تولید و بهینه شده اند، همانند سامانه های پرتابی نظیر موشک و اژدر در رزمایش ولایت 91 مورد آزمایش و ارزیابی قرار می گیرند.
امیر دریادار امیر رستگاری افزود: این سامانه ها در سه حوزه افزایش برد، دقت اصابت و قدرت تخریب مورد آزمایش و ارزیابی قرار خواهند گرفت.
به گفته امیر دریادار رستگاری، در این رزمایش همچنین سامانه های دیگری نظیر جنگال و اهدافی نظیر ارتقای سطح کیفی سامانه فرماندهی و کنترل یکپارچه مورد ارزیابی قرار می گیرند.
وی ادامه داد: کنترل یکپارچه سامانه های ارتباطی امن و ایمن، همسان سازی و انتقال تجربه توسط کارکنان قدیمی به جوانان و افزایش سرعت واکنش سریع یگان های نیروی دریایی ارتش در مواقع مقتضی و در حالت های غیرمترقبه از اهداف رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91 است که در طول مدت زمان برگزاری این رزمایش پیگیری می شود.
شناورهای سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش عازم آبهای آزاد شدند
همچنینن شناورهای سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برای شرکت در رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91 صبح امروز جمعه پس از صدور فرمان آغاز رزمایش، عازم آبهای آزاد شدند.
بر اساس این گزارش، انواع زیردریاییهای سبک و سنگین، ناوها و ناوچههای لجستیک و موشکانداز با دریافت فرمان آغاز رزمایش از اسکله منطقه یکم نیروی دریایی ارتش جدا شده و عازم محلهای استقرار در مناطق عملیاتی رزمایش شدند.
ناوشکنهای «البرز»، «سبلان» و همچنین ناو «گرز» نیز از جمله رزمناوهایی هستند که برای شرکت در رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91 نیروی دریایی ارتش از منطقه یکم این نیرو به سمت آبهای آزاد عزیمت کردند.رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91 صبح روز جمعه با اعلام رمز «یا حسین (ع)» توسط امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از عرشه زیردریایی کیلو کلاس «طارق» در محدوده شرق تنگه هرمز تا مدار 18 درجه شمال اقیانوس هند آغاز شد.
در این رزمایش دریادلان نیروی دریایی ارتش پس از رصد لحظهای تحرکات نیروهای دشمن فرضی(نارنجی) توسط ناوشکن جمهوری اسلامی ایران جماران و اعلام اطلاعات جمعآوری شده به قرارگاه مرکزی رزمایش، یگانهای شناور خودی(نیروهای آبی) شامل زیردریاییها، شناورهای سطحی ، هواناوها را طی مانور تاکیتکی از محل استقرار به سمت منطقه مأموریت به منظور مقابله با نیروهای مهاجم فرضی حرکت دادند.
«صلح، دوستی و امنیت» برای منطقه خلیج فارس پیام این رزمایش برای کشورهای همسایه و «اراده جدی ملت ایران برای دفاع از منابع و منافع حیاتی خود در تمام عرصهها به خصوص در آبهای آزاد» پیام این رزمایش ولایت 91 برای دشمنان جمهوری اسلامی است.
دومین روز همایش
همین دلیل ما باید تعدادی از یگانهایی که در رزمایش نیروی دریایی شرکت میکنند را به دو گروه تقسیم کنیم؛ یک گروه نقش دشمن را تحت عنوان نیروی نارنجی و یک گروه هم نقش نیروی مدافع را تحت عنوان نیروی آبی، بازی میکنند و این دو گروه در منطقهای که برای انجام رزمایش در مدار 18 درجه مشخص شده، استقرار یافته و پس از استقرارشان با استفاده از تاکتیکهای نوین و با خلاقیت و ابتکاری که همه کارکنان باید داشته باشند بویژه سلسله مراتب کنترل کننده رزمایش این موارد کشف و شناسایی شده و علامتگذاری همدیگر به عنوان انهدام انجام میشود که در این مرحله به صورت کامل توسط داوران متخصص در ردههای مختلف کار فرماندهان ارزیابی شده و عملکرد آنها در پایان کار معلوم میشود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: تعداد دیگری نیز از یگانهای منتخب در سواحل استقرار پیدا میکنند که برای دفاع ساحلی و اقداماتی که باید در طول رزمایش در ساحل انجام شود آنها نیز به همین ترتیب کار خود را جلو برده و مورد ارزیابی قرار میگیرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: برقراری امنیت برای کشتیهای نفتکش و تجاری ما در خلیج عدن، شمال اقیانوس هند، بابالمندب و دریای سرخ را همزمان انجام داده و این رزمایش به برقراری امنیت کمک میکند لذا بیست و سومین ناوگروه جمهوری اسلامی ایران متشکل از ناو جماران و ناو بوشهر هماکنون در منطقه خلیج عدن این ماموریت را انجام میدهند، بنابراین این رزمایش کار را تقویت کرده و بحث برقراری امنیت آن منطقه به قوت خودش باقی است.
وی اظهار داشت: در این رزمایش 5 هدف عمده را دنبال میکنیم که یکی نشان دادن اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریاهای آزاد است، چرا که فرمانده معظم کل قوا میفرمایند مظهر اقتدار ملت در دریاها شما نیروهای دریایی هستید، دوم نشان دادن توانمندی نیروهای مسلح برای دفاع از مرزهای آبی کشور، سوم نشان دادن توان نیروی دریایی در دفاع از مرزهای آبی، چهارم که مهمترین آن است نشان دادن توان نیروی دریایی برای برقراری امنیت پایدار در منطقه و پنجم ارسال پیام صلح و دوستی برای کشورهای منطقه است.
دریادار سیاری خاطر نشان ساخت : درباره بحث تجهیزات جدید همانطور که بارها گفتهام حضور در دریا، حضور در علم است و رزمایش در دریا، پایههای علمی دارد و اصولا جنگ در دریا، جنگ علم است لذا ما هر حرکتی که در دریا انجام میدهیم و هر تجهیزاتی که در آن به کار میگیریم و هر واحد شناور سطحی یا زیرسطحی که در دریا استفاده کرده یا در ساحل استقرار پیدا میکند همه و همه نسبت به سال گذشته تفاوت دارد اما این تفاوتها آنقدر گسترده و وسیع است که نمیتوان در این مصاحبهها عنوان کرد و شاید هم درست نباشد ولی بدانید که همه حرکات نوآوری دارد زیرا ما اگر بر مبنای تجهیزات و روشها، تاکتیکها و سلاحهای سالهای گذشته بخواهیم جلو برویم، آن شعارمان که حضورمان در دریا جنبه علمی دارد زیر سوال میرود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: ما کاملا به این موضوع اعتقاد داریم و بر آن استوار هستیم که هر حرکت و رزمایشی که انجام میدهیم با حرکات و رزمایشهای قبلی تفاوت داشته و از لحاظ تجهیزات جنبه علمی گستردهتر و بیشتری را به خود اختصاص میدهد
تمرین انواع تیراندازی در روز دوم رزمایش تخصصی ولایت 91
امیر دریادار حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش از استقرار انواع زیردریایی، ناوشکن و ناو موشکانداز در مناطق عملیاتی رزمایش ولایت 91 خبر داد و افزود: امروز در روز دوم رتمرینات مختلفی به صورت همزمان انجام خواهد گرفت. این تمرینات شامل انواع تیراندازی سطح به سطح، سطح به هوا، نشست و برخواست بالگردها و تمرینات مربوط به زیردریاییها خواهد بود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به آمادگی کارکنان این نیرو گفت: نیروی انسانی با داشتن روحیه، نشاط، ایمان و اعتقاد به انجام این کار بزرگ (برگزاری رزمایش) با شور و نشاط هرچه تمامتر در همه عرصهها حضور مییابند و موضوع آمادگی نیروها برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.
دریادار سیاری در ادامه تاکید کرد: به لطف خدا و با تدابیر رهبری و تلاش کارکنان نیروی دریایی ارتش، همه یگانها اعم از زیرسطحیها، ناوشکنها و ناوهای موشکانداز از وضعیت خوبی برخوردارند و امیدواریم که یک رزمایش بسیار خوب و با هیجان داشته باشیم که نتایج مطلوبی را به همراه دارد.
گفتنی است، رزمایش تخصصی ولایت 91 از دیروز(جمعه) در محدوده شرق تنگه هرمز تا مدار 18 درجه شمالی به وسعت بیش از یک میلیون کیلومتر مربع از آبهای آزاد، آغاز شده و به مدت 6 روز ادامه خواهد داشت.
اجرای عملیات موفقیتآمیز زیردریاییهای سبک و سنگین در عمق دریا
همزمان با دومین روز از رزمایش دریایی ولایت 91، زیردریایی های سبک و کیلوکلاس نیروی خودی پس از خروج از ساحل،با نفوذ به عمق دریا و ورود به آبهای فرامنطقه ای، مواضع نیروی مهاجم را شناسایی وعملیات خود را آغاز کردند. در این مرحله از رزمایش، زیردریایی فوق سنگین طارق با اجرای عملیات «غوص و صعود» در آبهای آزاد و فرامنطقه ای، عملیات شناسایی و رهگیری یگان های مهاجم را با موفقیت به اجرا گذاشت.
دریادار رستگاری سخنگوی رزمایش در این باره گفت: زیردریایی فوق سنگین طارق به دست توانمند کارشناسان و متخصصان داخلی تعمیرات نیمه اساسی را پشت سر گذاشت و عملیاتی شد.
وی در ادامه از اجرای عملیات مهم مین گذاری توسط بالگردها و شناورهای تندرو در مسیر یگان های مهاجم خبر داد و افزود: این عملیات با هدف انهدام شناورهای سطحی و زیرسطحی نیروی مهاجم که قصد نفوذ به آبهای سرزمینی نیروی خودی را داشتند، با موفقیت کامل به انجام رسید.
رستگاری اذعان داشت: به محض نزدیک شدن نیروهای مهاجم به سواحل، یگان های پدافندی نیروی خودی از طریق هوا، زمین و دریا عملیات خود را آغاز کرده و از نفوذ دشمن به سواحل و حریم آبهای داخلی جلوگیری کردند.
سخنگوی رزمایش تأکید کرد: در ادامه این مرحله از رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91، یگان های نیروی خودی مستقر در پایگاه ها، به محض نفوذ نیروهای مهاجم به آبهای سرزمینی وارد عمل شده و عملیات دفاع ساحلی را طراحی و به اجرا گذاشتند.
وی اضافه کرد: همچنین شناورهای سطحی نیروی خودی در منطقه عمومی رزمایش، با نیروهای مهاجم درگیر شده و ضمن اجرای تیراندازی های متناوب و غافلگیرانه بصورت شبانه و روزانه، این نیروها را از منطقه متواری کردند.
دریادار رستگاری افزود: اجرای عملیات پرش چترباز و هلی برن ساحلی تفنگداران و همچنین استقرار ادوات نظامی و تجهیزات نیروها به منظور اجرای عملیات در منطقه عمومی رزمایش از دیگر بخش های این روز بود.
سخنگوی رزمایش تصریح کرد: پرواز و حرکت همزمان بالگردهای نیروی خودی به منظور پشتیبانی هوایی از شناورهای سطحی و زیرسطحی یکی دیگر از مراحل دومین روز از رزمایش دریایی ولایت 91 بود.
رستگاری در پایان با تأکید بر موفقیت آمیز بودن این مرحله از رزمایش گفت: نیروی دریایی ارتش امروز ثابت کرد؛ حتی اگر دشمن تا ساحل ابهای سرزمینی پیشروی کند باز هم توانایی مقابله با او را دارد.
اجرای عملیات هواناوهای تولید داخل در سومین روز رزمایش دریایی ولایت 91
هواناوهای تولید داخل که در سالروز نیروی دریایی به آب انداخته شده بودند، عملیات دفاع ساحلی و جابجایی نیروها و تجهیزات را در سراسر سواحل از تنگه هرمز تا نقطه صفر مرزی به اجرا گذاشتند.
دریادار رستگاری سخنگوی رزمایش در این باره گفت : یگان های مختلف نیروی خودی، پس از کشف و شناسایی مناطق نفوذ نیروهای مهاجم، پدافند ساحلی را در سریعترین زمان ممکن تقویت کرده و از سه راه دریا، زمین و هوا، به مقابله با نیروهای مهاجم پرداختند.
سخنگوی رزمایش تأکید کرد: در ادامه این مرحله از رزمایش، بالگردهای "آر- اچ" ، "اس – اچ" و "ای- بی" به صورت گروهی و مجزا، به اجرای علمیات هلی برن ، مین روبی و تخلیه تجهیزات و نیروها در ساحل منطقه عمومی رزمایش پرداختند.
وی اضافه کرد: اجرای عملیات درگیری با نیروهای مهاجم در ساحل نیز از دیگر بخش های این مرحله رزمایش بود. در این بخش، تکاوران و تفنگداران نیروی خودی پس از استقرار سلاح ها و تجهیزات ، تاکتیک دفاع ساحلی را به اجرا گذاشته و با آتش پرحجم و به موقع، نیروهای مهاجم را که به آب های سرزمینی نزدیک شده بودند ، هدف قرار دادند.
دریادار رستگاری افزود: امروز همچنین عملیات پرش غواص ها از بالگرد و نفوذ آنها به داخل آب های منطقه رزمایش نیز به اجرا گذاشته شد ، غواصان پس از نفوذ به عمق دریا، با بکارگیری مین های چسبنده دریایی، شناورهای نیروی مهاجم را دچار آسیب جدی کردند.
رستگاری تاکید کرد: اجرای عملیات نفوذ و تصرف شناورهای سطحی نیروهای مهاجم توسط تکاوران نیروی خودی در سریع ترین زمان ممکن و با استفاده از برنامه غافلگیرانه از دیگر اقدامات انجام شده این روز از رزمایش بود.
دریادار رستگاری سخنگوی رزمایش خاطر نشان ساخت در پایان این مرحله از رزمایش هم، گروه دفاع سایبری نیروی خودی، هکرهای نیروهای مهاجم را که قصد تخریب سامانه های پردازشگر و حافظه شبکه رایانه ای را داشتند، شناسایی و خنثی کردند.
بازگشت زیر دریایی طارق به اعماق دریا
عرشه زیردریایی پیشرفته و فوق سنگین طارق محل صدور فرمان آغاز رزمایش ولایت 91 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی قرار گرفت تا گویای موفقیت بزرگ متخصصین توانمند ایرانی در تعمیر و نوسازی این شناور زیرسطحی غول پیکر باشد. بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب برای استفاده از توانمندی های داخلی برای تعمیر و نوسازی زیردریایی کیلوکلاس طارق، این شناور زیر سطحی پیشرفته پس از یک دوره تلاش بی وقفه و موفقیت آمیز مجموعه ای از متخصصین توانمند داخلی، به طور اساسی مورد تعمیر و نوسازی قرار گرفت و در رزمایش ولایت 91 با پیام ˈصلح و دوستیˈ در اعماق آبهای آزاد غوص کرد.
امیر دریادار دوم عباس زمینی فرمانده فنی نیروی دریایی ارتش با برشمردن موارد اهمیت تعمیر زیردریایی طارق به دست متخصصین ایرانی و نیز با برشمردن مجموعه ای از فناوری های مختلف و پیچیده که در نوسازی این شناور زیرسطحی بکار گرفته شده است، زیردریایی طارق و روند تعمیرات آن را به عنوان یک دانشگاه کامل توصیف کرد.
به گفته این فرمانده نیروی دریایی ارتش که مسوولیت تیم تعمیر طارق را برعهده داشته است، یکی از نکات مهم در روند تعمیر این زیردریایی پیشرفته، استفاده از مجموعه ای از فناوری های پیچیده در زمینه های مکانیک، الکترونیک، الکتریک، هیدرولیک، رادار ، سونار است.
این موفقیت بزرگ در نتیجه یک کار هماهنگ و گروهی و با بهره گیری از استعدادها و دست های توانمند متخصصین جوان ایرانی و استفاده از توان و ظرفیت های بالای تمام دانشگاه های فنی و صنعتی و قطعه سازان کشور حاصل شده است.
یکی از نکات مهم در خصوص تعمیر زیردریایی کیلو کلاس طارق که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تعدادی از آنها را در اختیار دارد، این است که برای نخستین بار این کار مهم و پیچیده توسط یک کشور غیرسازنده این کلاس زیردریایی فوق سنگین نظامی - تجسسی مورد تعمیر و نوسازی اساسی قرار گرفته است.
تا پیش از این، تمام کشورهای دارنده این کلاس زیردریایی از جمله کشورهای پیشرفته در عرصه صنایع دفاعی و نظامی، مجبور بودند نوسازی این زیردریایی ها را به کشور سازنده آن واگذار کنند اما ایران به عنوان اولین کشور غیرسازنده این شناور زیرسطحی، موفق به نوسازی آن شده است.
با وجود این که تنها دو دهه از ورود اولین شناور زیرسطحی به ناوگان دریایی ایران می گذرد، در این مدت نسبتا کوتاه متخصصین توانمند داخلی با تلاش های شبانه روزی موفق به دستیابی به فناوری وساخت زیردریایی های کلاس سبک و متوسط شده اند.
این توانمندی در حالی به دست آمده است که جمهوری اسلامی ایران در طول بیش از سه دهه اخیر همواره با تحریم های خصمانه کشورهای غربی روبرو بوده اند.
دستیابی به فناوری تعمیرات اساسی و نگهداری زیرسطحی های کیلوکلاس از جمله زیردریایی های طارق از جمله دستاوردهای چشمگیر و قابل توجهی است که در نتیجه اراده و همت بالای متخصصین داخلی به دست آمده است.
این اقدام موفقیت آمیز نیروهای متخصص و متعهد نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ کشور در عرصه صنایع دفاعی - دریایی و گام بلند دیگری در جهت دستیابی به پیشرفته ترین فناوری ها برای غوص در اعماق اقیانوس ها محسوب می شود.
دفاع سایبری برای نخستین بار در رزمایش ولایت 91 بکار گرفته شد
امیر دریادار امیر رستگاری، سخنگوی رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91 گفت: یکی از تمرینات روز دوم رزمایش حمله سایبری نیروهایی مهاجم به شبکه های رایانه ای نیروهای مدافع بود که با هدف نفوذ به شبکه و کسب اطلاعات و یا نفوذ ویروس در شبکه انجام شد. گروه دفاع سایبری نیروی دریایی ارتش با توجه به نظارت لحظه ای شبکه های رایانه های گروه مدافع، متوجه نفوذ سایبری گروه مهاجم شدند و با ایجاد دیوار آتش یا فایر وال و با استفاده از نرم افزارهای در اختیار، ضمن جلوگیری از نفوذ آنها، مسیر نفوذ به شبکه را هم پیدا کرده و نسبت به هک کردن آن مسیر به طور همزمان اقدام آفندی انجام دادند.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، گفت: گروه دفاع سایبری تیم خاصی است که به طور لحظه ای بر شبکه رایانه ای نظارت و کنترل دارد و تمامی مسیرهای ورودی و خروجی رایانه ها را کنترل می کنند تا تبادل اطلاعات رایانه ای به درستی انجام شود.
امیر دریادار رستگاری گفت: گروه دفاع سایبری متوجه تمام نفوذها سایبری می شوند و بلافاصله اقدام های لازم را برای مقابله با آن انجام می دهند و اگر حمله سایبری از گروه نرم افزارها و بد افزارهای خاصی باشد،سریعا روی آن کار مقابله انجام می شود.
وی هدف از حملات سایبری را نفوذ با هدف ربایش اطلاعات و خراب کردن سامانه های پردازش شبکه های رایانه ای عنوان کرد و گفت: وقتی نفوذ هکرها را به برخی شبکه های رایانه ای کشور مشاهده کردیم، تشخیص دادیم که نیروی دریایی هم نیاز به تشکیل گروه دفاع سایبری دارد.
امیر دریادار رستگاری یادآور شد: این گروه هم اینک تشکیل شده است و تمام شبکه رایانه ای نیروی دریایی ارتش تحت کنترل و نظارت دقیق این گروه قرار دارد.
آمادگی تکاوران دریایی برای انجام ماموریت های مختلف در آب های آزاد
ناخدا یکم ستاد احمد عزیزی، جانشین تیپ تکاوران دریایی امام حسین (ع) نیروی دریایی ارتش با اشاره به مقابله تکاوران دریایی ارتش با دزدان دریایی در ماموریت های برون مرزی، افزود: تکاوران دریایی و نیروهای تفنگدار دریایی آمادگی دارند در سه هزار کیلومتر دورتر از مرزهای کشور و آب های آزاد وارد عمل شده و از منافع کشورمان دفاع کنند.
ناخدا عزیزی یادآور شد: تکاوران دریایی در طول سال های گذشته و به ویژه امسال توانستند ضمن مقابله با دزدان دریایی در چندین نوبت برخی کشتی های ایرانی و خارجی را از چنگ آنها نجات دهند که بازتاب های بین المللی و داخلی خوبی به دنبال داشت.
وی در ادامه یادآور شد: تیپ تکاوران دریایی در رزمایش تخصصی ولایت 91، ضمن انجام عملیات دریافت تجهیزات و بارگیری مهمات،به سمت منطقه ماموریت اعزام شدند.
ناخدا عزیزی با بیان این که نیروهای تکاوران دریایی در نقاطی از سواحل عمان که از پیش مشخص شده بود، مستقر شدند، گفت: ماموریت اصلی این نیروها، جلوگیری و دفاع نقطه ای از نزدیک شدن دشمن فرضی به نیروهای خودی در سواحل دریایی عمان بود.
وی اظهارداشت: تکاوران دریایی در ادامه رزمایش تخصصی دریایی ولایت 91 با اجرای آتش پرحجم بر تهاجم دشمن فرضی علیه نیروهای خودی غلبه کردند و بدون کوچکترین مشکلی به تمامی اهداف خود دست یافتند.
جانشین تیپ تکاوران دریایی امام حسین (ع) نیروی دریایی ارتش با بیان این که این تکاروان یا نیروهای عملیاتی ویژه از نیروهای تاکتیکی و به روز و کار آمدی تشکیل شده اند، گفت: آنها در تمامی عملیات های نیروی دریایی و حتی در سطح نیروهای مسلح حرف اول را در دریا و قدرت دریایی راهبردی می زنند.
ناخدا عزیزی خاطر نشان کرد: در تمامی رزمایش ها بازرسان ستاد کل نیروهای مسلح به روحیه و آمادگی رزمی و جسمی نیروهای تیپ تکاوران دریایی امام حسین (ع) نمره خوبی دادند به شکلی که در تدبیر و سیاست های کلی دفاعی کشور نقش ویژه ای برای این تکاوران قائل هستند.
حمله غواصان به نیروهای مهاجم/انهدام ناو هدف توسط توپخانه
دریادار امیر رستگاری سخنگوی رزمایش دریایی ولایت 91گفت: امروز شاهد حمله گسترده نیروهای مهاجم به بنادر و سواحل خودی و درگیری تکاوران، تفنگداران و نیروهای عملیاتی ویژه با نیروهای مهاجم هستیم.
وی افزود: امروز تصرف یگانهای شناور مهاجم توسط گردانهای عملیاتی ویژه به وسیله بالگردها و شناورهای هجومی را شاهد خواهیم بود.
رستگاری تاکید کرد: از دیگر برنامههای امروز حمله غواصان به یگانهای نیروهای مهاجم و انهدام آنها است.
سخنگوی رزمایش دریایی ولایت 91 ادامه داد: امروز همچنین علیه شناور سطحی نیروهای مهاجم توسط توپخانههای دریایی شرکت کننده در رزمایش تیراندازی میشود که سیستمهای هدایت آتش بر روی ناو نیروهای مهاجم قفل میشود و آن شناور که یک هدف واقعی است توسط توپهای دریایی غرق میشود.
رستگاری تاکید کرد: امروز آخرین روز فاز تاکتیکی رزمایش است و رزم دریایی تا پایان امشب ادامه دارد.
پایان پیام/
نظر شما